Hearthstone vs. Yu-Gi-OH - A legújabb őrület

Hearthstone vs. Yu-Gi-OH - A legújabb őrület

A Hearthstone közösség már jó láthatóan csak azt várja, hogy jöjjön az új kiegészítő és a rotáció. De persze egy jó öreg mémre mindig van idő.

Egy örök huza-vona, amikor a Hearthstone és a Yu-Gi-Oh összehasonlításra kerül. Utóbbi régebben létezik, viszont előbbivel bizonyítottan többen játszanak. Sok helyen látni parázs vitákat arról, hogy most melyik is a jobb. Mindkét oldalnak vannak érvei, azonban úgy  gondolom, hogy a kettő bőven megfér egymás mellett. Az egészet mi sem bizonyítja jobban, hogy a HS fórumokon mostanában megint előjöttek a Yu-Gi-OH mémek és a közösség ismét megpróbálja összehozni a két világot. Ebben a cikkben a legjobbakat szeretnénk megmutatni nektek, illetve egy kicsit vissza tekintünk, mi lenne ha Yu-Gi-Oh lapjai a Hearthstone keretei között élednének újra.

Exodia Mage

Hogy is szólna?

Egy másik elgondolásban a Hearthstone lapjai a másik világban élednek újjá. Ekkor kicsit több szöveg kerülne a kártyákra.

Yu-Gi-Oh a Hearthstone kártyákon

Az egyszer biztos, hogy sok olyan lap van, ami a Hearthstone világában egy picit túl durva lenne. Ettől függetlenül érdekes eljátszani azzal a gondolattal, hogy mi lenne ha Jinzo vagy a Raigeki átjönne. Ezt az átírást még nagyon régen készítette egy rajongó, azonban most nagyon ide kívánkozik. A legjobb lapokat megtaláljátok alább, a teljes készletet a galériában, a képekre kattintva találjátok meg.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!