Star Aligner Odd Priest: az őrült játszások kedvelőinek!

Star Aligner Odd Priest: az őrült játszások kedvelőinek!

Ha már elérted a kitűzött rangot ebben a hónapban, és valami egyedit keresel, akkor a Star Aligner Odd Priestet neked találták ki!

A Star Aligner Odd Priest az egyre közeledő rotáció miatt standardben már nem sokáig játszható, ugyanakkor ha valami egyedibb koncepcióra vágysz, akkor talán épp ez a pakli lesz a befutó számodra. Mielőtt belevetnéd magad az olvasásba, felhívnánk figyelmedet, hogy ez nem egy komolyan vehető deck, tehát ne ettől várd a legendet, -bár alábecsülni is hiba volna!

Star Aligner Odd Priest

Kód: AAECAa0GCtMK0sECw+oC5uwCxfMC7vcCnvgCoIADiIIDp4cDCuUEyQbyDJvCAujQAovhAquAA5eHA7CJA9uJAwA=

Ha a semmiből szeretnéd összerakni ezt a decket, akkor 10.460 varázsporra lesz szükséged hozzá, tehát egyáltalán nem nevezhető olcsónak. A hosszútávú értéket minionok tekintetében a Spirit of the Dead, spellekben pedig a Witch's Cauldron szolgáltatják. A pakli értelemszerűen a végjátékban csillogtatja meg valódi erejét, hiszen egész mérkőzés alatt arra kell törekedned, hogy sikerüljön legalább három 7 HP-val rendelkező lényt a pástra raknod, hogy a csillagok együttállása alatt Star Aligner lesújthasson.

Talán mondanunk sem kell, de a Stonehill Defenderrel többnyire olyan lényeket kell keresned, amik legalább hét HP-val rendelkeznek, és ha esetleg a Rabble Bouncert idő előtt harcba küldöd, akkor bizonyosodj meg róla, hogy a Spirit of the Dead visszakeveri a paklidba. Az előző gondolathoz még annyit, hogy a harminc lapból csupán öt rendelkezik hét HP-val -ebből kettő maga a Star Aligner-, de a Power Word: Shield, a másolatok és a Carnivorous Cube ezen könnyen segíthetnek.

A Star Aligner egy kis szerencsével négyszer is lesújthat, hiszen alapból kettő szerepel a pakliba, és további egyet-egyet szerezhetsz Zola the Gorgon és a Holy Water által. Ez potenciálisan 28 sebzés az ellenfél hősébe és a pástra, -bár ezt a gyakorlatban aligha lehet összehozni.

Próbáljátok ki a decket, és okozzatok néhány kellemetlen pillanatot Star Alignerrel ellenfeleiteknek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!