Hirdetés

Hatszoros Legend lett, 23 nap alatt!

Loemifar | 19/03/25 10:17
Cikk mentése

Legendbe lemenni már önmagában kihívás a Hearthstone-ban, de ezt megcsinálni hatszor egy hónapban?! Shane-nek ismét sikerült a 6X Legend Challenge, mutatjuk milyen paklikat használt!

Hirdetés

Mindenkit más motivál a Hearthstone-on belül. Van, aki az Aréna módért van oda, de olyan is akad, aki beéri a Rank 5-tel hónap végén, ami a garantált Golden Epicet rejtő ládával jutalmazza a játékost. Shane egy teljesen más dimenzióban pörgeti a mesekártyákat, ugyanis harmadik alkalommal sikerült teljesítenie a 6X Legend Challenge-dzset. Hogy mi ez a kihívás és milyen paklikat használt Shane? Jöjjenek a részletek!

A 6X Legend kihívás lényege, hogy egy hónapon belül el kell érni a Legend Rankot az európai, ázsiai és észak-amerikai szerveren is, Wildban és Standardban egyaránt. Shane már kétszer letette az asztalra ezt az elképesztő teljesítményt és most márciusban is sikerült neki, mindössze 23 nap alatt! Hogy időben elérje a kitűzött célt, három fő összetevőt mixelt össze, ami meghozta a várt eredményt. Először is kellett egy erős és gyors pakli. Standardban a Midrange Hunterre esett a választása, amíg Wildban az Odd Paladinnal és a Kingsbane Rogue-gal vágott bele a kalandba. 

Shane's Legend Midrange Hunter

Kód: AAECAR8EuwXtCYbTAtzuAg2oArUD3gSXCNsJgQqOwwLd0gLh4wKL5QLJ+AKghQOkiAMA

Shane's Legend Wild Odd Paladin

Kód: AAEBAZ8FBq8EpwX6DpG8AoPHAp74AgxG1AXsD+0P0xPZrgL/rwLrwgK4xwLjywL70wLR4QIA

Shane's Legend Wild Kingsbane Rogue

Kód: AAEBAaIHBMgDkbwCu+8C5/oCDcsDzQPUBe4GiAeGCfsPrxCbFbm/ArHOAuXRAtWMAwA=

A Hunter 60 százalék feletti győzelmi arányt produkált mindhárom szerveren, amíg az Odd Paladin egészen elképesztő számokat hozott. Az utolsó Legend rush során 74 százalékot ért el, azonban a második Wild Legend megszerzése még simábban ment. 22 győzelem mellé mindössze 1 vereséget gyűjtött be Shane, ezzel rekord idő alatt (1,7 óra) ért le Rank 4-ről a Legendig. A Kingsbane Rogue-t csak egy szerveren használta, igaz a 65 százalékos győzelmi arányra nem lehet panasz.

Ha az összes szerver, összes formátumát megnézzük, Shane 581 mérkőzést játszott le, amiből 373 végződött győzelemmel és csupán 208 zárult vereséggel. Összességében ez 64,2 százalékos győzelmi arányt jelent, amihez kellettek a top Tier paklik, a maximális koncentráció és egy kiváló játékos. Shane ezzel ismét megmutatta, hogy generációnk egyik legnagyobb grinderéről van szó. 15 hónapja kezdte a játékot, februárban már a hó végi Top 200 finish is összejött neki. Érdemes figyelni rá a jövőben is, mert a kitartás és a tapasztalat párosa többnyire elég ahhoz, hogy valaki nagy karriert fusson be a Hearthstone-on belül.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Quo 2 hónapja
    A türelem és a lelki energia meghozza eredményét
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?