Hirdetés

Ingyen pakkok várnak rátok, ne maradjatok le róla!

Loemifar | 19/03/25 09:03
Cikk mentése

Megkezdődött a búcsúzkodás a Mamut Évétől. Ingyen pakkokkal jutalmaz a játék!

Hirdetés

Március 25. és április 2. között, ha beléptek a Hearthstone-ba garantáltan ingyen pakkok ütik a markotokat. A Mammoth Sunset esemény keretében búcsúznak a 2017-es év kiegészítői, amik április 9-én átkerülnek a Wild formátumba. A log in után azonnal feldobja a játék az ajándék kártyacsomagokat, egyet a Journey to Un'goro, egyet a Kobolds & Catacombs és végül egyet a Knigts of the Frozen Throne kiegészítőből.

Mivel mindhárom kiegészítőnek búcsút int a Standard, ezért érdemes betörnötök a kapott lapokat, ha semmiképp sem szeretnétek a jövőben Wildban játszani. Mivel érkezik a Rise of Shadows és a Hall of Fame, egy kis plusz varázspor sosem jön rosszul.

Érdemes észben tartani, hogy ha mindennap beléptek a Mammoth Sunset alatt a HS-be, akkor is csak három pakkot kaptok. A búcsú a Mamut Évétől szomorú lehet sokak számára, mivel a Hearthstone valaha volt legerősebb lapjai közül rengeteg kerül át a Wildba, ami gyakorlatilag egyenlő a halállal. A Death Knightok, a Legendás fegyverek, a Lich King és még számos meghatározó kártya távozik a Standardból, ezzel egy teljesen új korszak kezdődik a játék életében!

Ti miket nyitottatok? Osszátok meg velünk kommentben!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?