A PIM Figo Upgrade SBC cseppet kiverte a biztosítékot a játékosoknál!

A PIM Figo Upgrade SBC cseppet kiverte a biztosítékot a játékosoknál!

Láttuk már azt, hogy az EA elszúr valamit, illetve túláraz egy-egy játékost, de talán ilyen messzire még nem mentek, mint most.

Az utóbbi időben az EA talán még jobban rákapott az új kártyák megjelentetésére, mondhatni dobálják kifelé őket. Nem kevés játékos kap speciális kártyát, legyen szó alap vagy Icon futballistáról. Tulajdonképpen nem lehet győzni hétről hétre annyi coint előteremteni, hogy akár csak egy töredékét is beszerezhessük.

Most Luis Figo FUT Birthday SBC-je, pontosabban az EA hihetetlen húzása borította meg a közösséget. Történt ugyanis, hogy irdatlan mennyiségű coint kell rááldoznunk a portugál upgrade SBC-jére, ha meg akarjuk szerezni.

Egyesek ezt már egyenesen rablásnak nevezik, sőt bizonyos szemszögből nézve olyan, mintha a kiadó azokat a játékosokat büntetné, akik megcsinálták néhány hónappal ezelőtt a prime Figo SBC-t. Redditen és más fórumokon sorra jelennek meg az új topikok erről az esetről. Először egy hibának vélték és várták az EA reakcióját, hátha javítják a dolgot, de egészen ezidáig én hiába olvastam át több posztot, nem láttam olyan kommentet, hogy módosult volna az Upgrade SBC árazása.

Miről van pontosan szó?

A Prime Figo SBC teljesítése körülbelül 1.4 millió coinba kerül. Ha bepakoljuk őt az Upgrade SBC-be, akkor be kell fejeznünk a többit is, amiknek a költsége nagyjából 1 millió coint vesz igénybe, hogy megkapjuk a PIM verziót. Ha ezt az utat választjuk, akkor összességében 2.4 millióval kell rendelkeznünk a megszerzéséhez. Azonban azok a felhasználók, akik nem csinálták meg a Prime Figo SBC-t, ők most jól jártak, ugyanis nagyságrendileg 1.4 millió coinból elvégezhetik a non-upgrade PIM Figo
SBC-t. Muszáj kihangsúlyoznunk, hogy 1 millió a különbség a két lehetséges megoldás között. Arról már csak érdekességként teszünk említést, hogy jelenleg 1.6 millió coin környékén megvásárolható maga a lap.

Ez vajon logikusnak tűnhet bárki számára? 7-800 ezerrel többet kell fizetned, mint amennyibe a piacon kerül, ráadásul 1 millióval drágább, ha megcsináltad meg az eredeti Figo SBC-t.

A hab tortán pedig maga az upgrade, eleve sokan abszolút lehúzásnak tartják az EA ezen megoldását, de ilyen összegek mellett szinte elhanyagolható a két kártya közötti különbség:

Annyit még időközben sikerült kideríteni, hogy az EA egyik community menedzsere reagált a történtekre, és annyit mondott, hogy látja a frusztrációt, továbbította a csapatnak az észrevételeket, de egyelőre nem tud ennél többet tenni. Ha bármiféle módosítás történik, arról értesítik a közösséget.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!