Új admin stábbal és rengeteg nyereménnyel indul újra a HPL

A magyar játékosok ismét megvillogtathatják tudásukat.

A CS:GO e-sport rajongói már ismerhetik az FPL-t, ami a FACEIT egyik legnagyobb ligája. A lényege az, hogy csak válogatott játékosok kerülhetnek be, akik a kisebb ligákba már megmutatták, hogy mit tudnak, vagy éppen olyan profik, akik gyakorolni szeretnének. Épp ezért alakulnak ki olyan minőségi meccsek, amin mindenki nyer. Ez a magyar profi közösség hathatós segítsége miatt hazánkba is eljutott HPL néven, ahova tényleg csak a legjobb hazai játékosok kerülhettek be.

Aki követi a Hungarian Pro League Facebook oldalát, az már március elején értesülhetett arról, hogy áprilisban ismét elindulnak a HPL divíziói, több emberrel kiegészülő admin stábbal, továbbá értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak a divíziók egyes helyezettjei.

Az újraindulásról az egyik főszervezőt, az 1998s csapatának játékosát, Homoki " Aaron " Áront kérdeztük.

"Fontos volt számunkra az, hogy egy profi, aktív személyzet legyen az egész HPL mögött és gördülékenyen haladjanak a mérkőzések minden divízióban. Lesz egy nagy nyeremény is Main divízióban, amiről később további információkkal is szolgálunk.

Az 1v1 divízióját is szeretnénk aktivizálni, ahol szintén lesznek nyeremények. Azokat a közvetítőket, akik a HPL mérkőzéseiket streamelik is, őket szintén szeretnénk megjutalmazni pár kikötéssel. Továbbá támogatók jelentkezését is szívesen várjuk, hogy minél több és értékesebb nyereménytárgyakért küzdhessenek a játékosok, ehhez sokat segíthet az egész közösség, illetve odafigyelnek a szabályzatra.

Célszerű követni a HPL-t az összes social media felületét (Twitter, Facebook, FACEIT). Áprilisban lesz a start, pontos dátum azonban még nincs tisztázva. Tisztítva lesz az összes HUB, Divízió 4-ben a FACEIT LVL 2-4-esek, Divízió 3-ban 4-gyes 6-os szint között mozgóak játszhatnak majd és így tovább. A Main Divízióban az új 7 tagú bizottság fogja elbírálni a jelentkezőket. Továbbá készül egy weboldal, ami hamarosan éles lesz, melyen keresztül lesz majd lehetőség jelentkezni mindenkinek."

A hét tagú bizottság további tagjainak nevei szintén nem csenghet ismeretlenként a játékosoknak, a teljes lista az alábbi:

Komoly vezetőkkel és sok újdonsággal tér vissza tehát áprilistól a bő egy éve induló liga, az indulástól az említett felületek mellett itt az oldalunkon is értesülhettek majd.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!