Az FV4005 rajongók örülhetnek, a japán nehéz tankoknak viszont befellegzett

Az FV4005 rajongók örülhetnek, a japán nehéz tankoknak viszont befellegzett

Az FV4005 és japán nehéz tankok pontos változtatásai!

Lecsapott a nerf az FV4005-re és a japán nehéz tankokra, de előbbi viszonylag olcsón megúszta, míg utóbbi búcsúzhat az 1.400-as sebzésektől. Lássuk a részleteket!

FV4005 Stage II

A mozgékonyságát és a lövegkezelhetőségét vették vissza, ami két dolgot jelent. Egyrészt, hogy megőrzi az 1.750-es alfáját, másrészt nem lesz képes a mérkőzés elején megakadályozni abban a gyorsabb egységeket, hogy elfoglalhassák a kulcsfontosságú pályarészeket. Egy ügyes húzás, amivel a brit tankvadász szerelmesei is kibékülhetnek, és a játékmenetet is javítja.

Type 4 Heavy

A 600 alfás löveget senki sem használja, és az a pár milliméter extra átütés nem oszt, nem szoroz.

A nagy löveg hatékonyságát tulajdonképpen hazavágták, de ami biztos hogy ez a nerf egy kicsit túl jól sikerült. Amennyiben a tier VI-os KV-2-nél megengedik a 950 alfát, úgy ennél a lövegnél is ennyi lenne a minimum. A prémium lőszere a jelenlegi metában jónak tűnik, de csak kisebb tierű egységekkel szemben lesz hatékony.

Type 5 Heavy

A 600-as alfás löveget használó játékosok tulajdonképpen még örülhetnek is, de mivel ezt az ágyút szinte senki sem használja, így pozitívumként beállítani a változtatásokat talán túlzás lenne.

Összességében ebből a minimális buffból szinte semmit sem veszünk majd észre, ellenben az alfa sebzés drasztikus csökkentése miatt mindenki szívja majd a fogát. A Type 4 Heavyvel ellentétben a Type 5 Heavy tier X közegbe kerül, ahol nagyon ritkán találkozni olyan egységgel, amivel szemben 192 mm átütés elegendő lenne.

Mit gondoltok a változtatásokról? Vajon teljesen megölték a japán nehéz ágat, vagy más játékstílust alkalmazva továbbra is ütőképesek maradnak ezek az egységek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.