Végtelenül pattogó gombák: ennyivel már a pályát is átérjük - videó

Végtelenül pattogó gombák: ennyivel már a pályát is átérjük - videó

League of Legends - Egy érdekes tesztet hajtottak végre Teemoval, a gombákat egészen másképp lehet venni.

Ahogyan már korábban írtuk, mégiscsak visszatértek a Teemo változtatások a PBE-re, ahogyan azt már korábban írtuk! A pontosabb részletekről az alábbi cikkünkben olvashattok.

Mindamellett, hogy nőtt a gombák száma, amit Teemo magával cipelhet -a többi változtatás mellett-, egy új funkcióval is ellátták a gombákat. Eddig is tudtuk pattogtatni őket, ám ezek maximum egyszer ugrottak tovább. Mostantól viszont ez folyamatosan megvalósítható és mivel akár öt gombánk is lehet egyszerre, elég messzire elpattannak. Ezt a lehetőséget használta ki maximálisan a gyakorló módban Vandiril is, ahol a végtelen számú gombával már teljes ösvényeket tudott a kezdőről végig gombázni, illetve elérte a sárkányt és a Baront is.

213

Mint megtudtuk, összesen 35 gomba kell ahhoz, hogy a középső ösvényen kezdőtől kezdőig érjenek a gombák, de részletes útmutatást kaptunk ahhoz is, hogy miként érjük el a Baront, vagy a sárkányt. Ezekkel az információkkal valószínűleg nem sokra megyünk egy éles mérkőzésen belül, bár ARURF-on még akár hasznosíthatjuk is ezen taktikákat. Az itt felvázolt dolgok sokkal inkább csak érdekességek és egy unatkozó játékos agymenései, aki pontosan arról híres, hogy szeret minden lehetőséget kipróbálni amennyire csak lehet.

Viccet félretéve, a Teemo mainek bizonyára meg fogják idővel találni azokat a taktikákat, meg pontokat ahonnan érdemes gombákat dobálni. Ezzel akár veszélyes bokrokat vizsgálhatunk meg biztonságos távolságból, vagy például egy-egy sárkányba, esetleg Baronba is bezavarhatunk a bepattogtatott gombákkal. Egy szó, mint száz: bár ez a konkrét videó nem sok hasznos infót rejt, nem is az a célja, ellenben sok más tényleg életképes taktikához adhat ötletet, melynek határait maximum a gombák száma és a mi kreativitásunk szabhatja meg.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.