Skin válogatás a műhelyből és a három legszebb, amiért már most fizetnék

Skin válogatás a műhelyből és a három legszebb, amiért már most fizetnék

Nézzük milyen skinek lehetnek érdemesek arra, hogy bekerüljenek a következő ládába.

A virtuális tartalmakkal való kereskedés kétségtelenül korunk egyik legfelkapottabb dolga. A gamer világban pedig talán a CS:GO skinekkel való üzletes az egyik legelterjedtebb mind közül. Oldalakat lehetne szentelni a témának, mindenkit megnyugtatok most nem erről lesz szó. Egy ilyen napsütéses napon pusztán azt nézzük most meg, hogy melyek azok a skinek a Műhelyben, amik bőven elférnének a következő ládában.

Egészen pontosan 10 skint szedtem nektek össze, legtöbbjükért már most fizetnék a készítőnek, de azért kiválogattam azt a hármat is, amik szerintem a legszebbek jelenleg a Műhelyben. Legtöbbjük idei darab, de azért akad köztük egy-két olyan is, ami már tavaly óta a Műhelyben van.

M4A1-S | Frostbite

A legutóbbi buff óta érdemes lehet újra berakni a hangtompítós M4 variánst. Valószínűleg az AUG helyet nem fogják sokan választani, de csapaton belül 2-3 AUG mellé simán elférhet most egy M4A1-S is. Graff műhelyében MP5, USP és M4A4 is megtalálható a Frostbite skinnel, nekem valahogy mégis a hangtompítós M4-en tetszik a legjobban. Grafftól egyébként már bekerült a játékba a SCAR-20 és az USP-S Blueprint is, de ezzel a Frostbite-tal igazán nagyot robbantana.
M4A4 | Elegance

Nem is tudom, hogy kell-e bármit mondanom, a kép magáért beszél. Gyönyörű skin Ç!イ!乙3η-メ műhelyéből. Ebből is egy egész gyűjtemény található már meg, AK, PP Bizon, AUG, AWP, Glock, szinte mindenre elkészítette az Elegance festését, ami szerint egyértelműen egy láda legszebb darabja lehetne. Sajnos ez is tavaly nyár óta vár a Műhelyben.
MP9 | Hologenic

Megmondom őszintén ez a skin nálam nem biztos, hogy kötelező vétel lenne. Egyszerűen nem hoznak lázba a hasonlóan lila festések és valószínűleg ez az MP9 is csak a kék skinek között kapna helyet. Pedig van ami kiemeli a tömegből, méghozzá az, hogy a festésének árnyalata a fényhatások tükrében változik. Nem is sínék a sarokban egyedül amíg ki nem nyitom ezt a skint, de a megvalósítása miatt mindenképpen örülnék ha a raktáramban landolna.
Az általam összeválogatott skineket pedig a bármelyik képre kattintva megnyíló galériában tekinthetitek meg. Hozzászólások között jöhetnek nyugodtan, hogy nektek melyik skin a kedvencetek a játékból és a Műhelyből egyaránt.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!