Mire lehet jó az ingyenes Rise of Shadows Legendary, Archmage Vargoth?

Van benne potenciál! Mire lehet jó a Rise of Shadows ingyenes Legendary-je, Archmage Vargoth?

Akik már régebb óta játszanak a Hearthstone-nal, tudhatják, hogy szinte minden kiegészítő mellé kapunk egy ingyenes Legendary-t. Ezúttal sincs ez másképp, ugyanis minden játékos megkapja majd Archamage Vargoth-t! Mire lehet jó ez a Legendary lény, mikkel kombózható és mikor lehet a gyűjteményünk része? Ennek jártunk utána!

Archmage Vargoth

Kirin Tor mágusa ezúttal nem küldetéseket ad nekünk, hanem elsüt egy varázslatot a kör végén, amit kijátszottunk ugyanabban a körben. Magyarul, ha kiraktuk Vargoth-t és elsütöttünk mellé egy Swipe-ot, akkor a kör végén random célponttal még egy Swipe elsül. Van a lapban potenciál, azonban négy manáért soha, vagy csak nagyon ritkán rakjuk majd ki üresben, mivel nem túl jók a statjai és könnyedén elveszhet a képességének értéke. Öt manáért valami egy manás varázslattal kombózható, tízért azonban már hat manással.

 

Ahogy a videóban is láthatjuk, egy lassabb Paladinba esetleg beférhet a lap, ami a buffokra épít, hiába rotál a Spikeridged Steed, marad még jó néhány erősítés Uther kezében. Másik Class, ami profitálhat Vargoth képességéből a Hunter. Deadly Shottal, Unleash the Beasttel és akár még egy jól időzített Revenge of the Wild is megtréfálhatja az ellenfelet. Ha lesz sok varázslatot pörgető, Spell Hunter féleség, abban jól működhet a lap. A Thief Rogue-ot se felejtsük el, mivel az Academic Espionage miatt még tíz darab egy manás lappal tölthetjük fel a deckünket. Nem csak az Academic Espionage-ot érdemes többször elsütni egy körben, a Sap, Fan of Knives és akár a Walk the Plank is jelentős előnyt kovácsolhat nekünk. A Priest a Mind Blasttel, a Mage a Cinderstormmal keserítheti meg az ellenfelek életét, vagyis Vargoth-ban bőven benne van az, hogy kompetitív szinten is megállja a helyét.

Archmage Vargoth várhatóan április 4-én érkezik majd meg a szerverekre az esti órákban, vagyis onnantól bárki játszhat majd vele, attól függetlenül, hogy a Rise of Shadows, csak április 9-én élesedik.

Nektek tetszik az ingyenes Legendary?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!