Thorin és Zeus bolondok napja alkalmából esett egymásnak Twitteren

Thorin és Zeus bolondok napja alkalmából esett egymásnak Twitteren

Zeus és Thorin Twitteren estek egymásnak a szokásosnál jóval kulturáltabb módon!

Zeus-tól sok mindent láthat az ember twitteren, általában a #zeuslife hashtaggel ellátott felvágós képek jutnak eszembe a tengerpartról vagy egy Ferrari mellől. Majd a fanokhoz is szokott szólni 1-1 verseny után, ahol kevésbé jó helyezést érnek el, hiszen azt várja az ember. Érdemes megemlíteni, hogy nem csak ő, hanem régi menedzsere fish is sokat írogatott a Twitterjén, amiből komoly botrányok is lettek. Közös kedvenc témájuk Thorin helyrerakása volt, azt nem tisztünk megítélni, hogy jogosan vagy sem. Thorin sokszor kemény véleményeket fogalmaz meg, rálátása a belső ügyekre és a játékra magára is  nyilván elmarad az adott csapat tagjaitól, ettől persze lehet igaza van sokszor és pont emiatt fájhat. Ezúttal viszont Thorin döntött úgy, hogy kicsit megharapja a jobb napokat átélt Zeus-t.

"zeus egy korrekt egyéni játékos aki úgy tűnik beleteszi a szükséges időt a gyakorlásba, hogy fenntartsa jó egyéni teljesítményét -- áh, inkább hagyjuk! Sosem voltam jó az áprilisi tréfákban."

Erre jött Zeus válasza, amit állítólag nem fish írt:

"Helló mindenki. Csak el akartam mondani, hogy Thorin egy csodálatos ember és hozzáértő elemző. Majdnem minden profi játékos szerint kedves és jól ért a játékhoz. Áh, inkább hagyjuk! Sosem voltam jó az áprilisi tréfákban." 

Elég kemény, és ki tudja kinek van igaza. Talán Zeusban ennyi van egyénileg, talán nem jut ideje az egyéni játéka felhúzására, mert a csapattal törődik a nap minden egyes percében, talán lusta. Sosem tudjuk meg. Mindenesetre mindkét fél mondandójában van igazság. Thorin sokszor ír olyat, ami könnyen lehet, hogy nem igaz, de mégis készpénzként tweeteli. Zeus egyéni teljesítménye pedig sokszor lelombozó.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!