Beindultak a theorycraftingek: milyen paklikban látják a jövőt a decképítők?

Beindultak a theorycraftingek: milyen paklikban látják a jövőt a decképítők?

Összeszedtünk néhány jó decket, amikkel lehet majd kísérletezni a Rise of Shadows érkezése után!

Viszlát 2017-es kiegészítők, viszlát Genn és Baku, helló Rise of Shadows. Ez vár ránk április 9. után, amikor végre élesedik a Year of the Dragon!

Tegnap bemutatták az összes maradék lapot és rögtön elkezdődött az öt napos theorycraft szakasz. Mutatjuk a legjobb változatokat, amik esetleg megállhatják a helyüket a kompetitív metában, vagy csak kiváló szórakozást nyújthatnak a casual meccseken!

Midrange Overload Shaman

Kód: AAECAaoIBgCTCafuAu/3Aur6AsuFAwwAAPkD/gWGBrDwAo/7Apz/AoqAA4uFA/OKA/aKAwA=

A minőségi Overload lapok eddig nem igazán találták a helyüket, de nagyot szakíthat a Shaman a rotáció után. Az új lapok közül valószínű nem mindegyikre lesz majd szükség, sőt akár Shudderwock és Hagatha is kikerülhet, ha teljesen átmegy Aggroba a verzió, de kiindulási alapnak érdekes a fenti deck. Gyakorlatilag minden benne van, ami szem szájnak ingere, kicsit túl sok is a jóból.

Pogo-Hopper Rogue

Kód: AAECAaIHCAAAAAD2BOf6AqCAA86MAwsAxAGcAu0CzQObBYYJpfUC1/oC4PoCtIYDAA==

A Pogo Rogue az egyik legmókásabb fun deck volt a Hearthstone történelmében és a rajongók is szeretnének már egy változatot, ami legalább a Tier 4 szintjét meg tudja ütni. A Barista és Tak mellett bekerült rengeteg bounce effekt, de lehet még ez sem lesz elég szegény nyulak elszaporodásához.

Handlock

Kód: AAECAf0GCACJBtsG3AbY7gKc+ALZiQObigMLAAAAigGTAd0E+wa2B+EHjQjYjAMA

A Handlock még évekkel ezelőtt élte fénykorát, azóta az Even változat volt, ami nagyjából ugyanazokból a legendás lapokból táplálkozott. A nagy Tauntok és az erős Hero Power kombinációja lehet újra felemelkedhet majd, minden azon múlik, hogy a meta milyen irányba tolódik el. Erős Aggro ellen nem sokat ér sajnos a negyedik körös Mountain Giant.

Control Chef Shaman

Kód: AAECAaoICAAAAAAAp+4C7/cCoIADCwAAlAP+BbIGywew8AL28AKJ+gKLhQOMhQMA

Második Shaman koncepció a listán. Érthető, mert Thrall rajongóinak az elmúlt hónapokban nem sok értelme volt benyomni a HS-t, de a Rise of Shadows elhozhatja a megváltást. Rengeteg új Legendary került a deckbe, amik egy Control paklivá álltak össze. A Healing Rain helyett ott a Witch's Brew, a Volcano helyett a Hagatha's Scheme. Elég lehet ez a felemelkedéshez?

Muckmoprher Shaman

Kód: AAECAaoICAAAACC0A/UEogmggAMLAACUA/kD/gWyBuAGtPYCn/0Cm/8CjIUDAA==

A Malygos Shaman jó lehet, a fenti változat inkább egy Big Shamanhoz hasonlít, ami próbálkozik több győzelmi opcióval is. Nagyon lassúnak tűnik az egész, de az biztos, hogy a Malygos és a Big verziók is előkerülhetnek majd az első napokban. Hogy utána maradnak-e a meta részei? Még a fejlesztők sem tudják.

Clone Priest

Kód: AAECAa0GCAAACbQDyQbWCoL3Ao2CAwsAAACXAqEE0wrVCtcK8vEC9f4Cl4cDAA==

Hatalmas potenciál van a Resurrect Clone Priestben még mindig, hiába rotált az Eternal Servitude és a Diamond Spellstone. A Catrina Muerte, a Mass Resurrection és az Archamge Vargoth triója ismét megkeserítheti az ellenfelek életét.

Többször elmondta Peter Whalen és Dean Ayala is, hogy a kiegészítő utáni első órákban elképesztő mennyiségű adatot kapnak a játékosok meccsei alapján és lehet, hogy az előzetes tesztelés mehet a levesbe. Kíváncsian várhatjuk, hogy ismét lesz-e akkora robbanás, mint volt a Shudderwock Shaman esetén, ami rendesen megborította a Witchwood utáni első napokat.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!