Egy új jármű és még több Shroud skin érkezhet a következő frissítéssel

Egy új jármű és még több Shroud skin érkezhet a következő frissítéssel

Az adatbányászok csúnyán megtréfáltak minket április elseje alkalmából, de a sok hecc mögött pár valódi leak is érkezett.

Április elsején igen komoly leakdömping érkezett a következő frissítéssel kapcsolatban. Természetesen rengeteg fals infót is belecsempésztek a leakerek, hogy átverjék a rajongókat. Így sajnálatos módon, de nem érkezik a játékba helikopter, RPG vagy éppen Deagle sem. Ettől függetlenül viszont a PlayerIGN duplán megtréfált minket, hiszen néhány igazi leak is bekerült, amik tényleg bekerülhetnek a 28-as frissítésbe. Nézzük is tehát, hogy a rengeteg szemét mellett mi volt az, ami bekerülhet.

A videót egyből az egyik legizgalmasabb újdonsággal kezdi, ami egy teljesen új jármű lehet, bár egy előzőt váltana. Ez nem más, mint a Boyevaya Razvedyvatelnaya Dozornaya Mashina, röviden BRDM, ami egy egy teljesen páncélozott szovjet kétéltű jármű:Összesen 4 ember fér el benne és a fent említett tulajdonságok mind-mind megérkezhetnek a játékba is. Meglepetésre a kis tömzsi páncélos akár 95 km/h-ával is mehet, míg vízen 10 km/h a maximum. A BRDM valószínűleg az Armored UAZ-t cserélné, amire már egy korábbi videóban is céloztak a fejlesztők.

Emellett pár apróbb leak arról tanúskodik, hogy érkezhetnek a választható menü zenék és a DLSS ami javíthat a játék teljesítményén. A Zombie AI fájlok is frissültek, bár ezekről már tavaly óta tudunk, így valószínűleg nem most fognak bekerülni. Végül, de nem utolsó sorban pedig érdemes megemlíteni a skineket is. Nyáron, július 19 és 21 között rendezik meg a GLL Grand Slam Stockholmot, amire már most elkészültek az e-sport skinek. Persze a streamereket se hagyják ki a PUBG Corp-nál, így WackyJacky, ChocoTaco, Just9n és meglepetésre Shroud is újabb skineket kap, úgy, hogy már havonta max. egyszer nyúl a játékhoz.

Egyelőre még nem tudjuk, hogy mikor érkezik a 28-as update, de kíváncsian várjuk, hogy mit tartalmaz még a leakek mellett.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!