Utálod a pályát? Nem gond, az 1.5-ben bannolhatod!

Utálod a pályát? Nem gond, az 1.5-ben bannolhatod!

Az első infómorzsák arról, hogy miképp is fog működni a térképek tiltása a gyakorlatban.

Biztosan előfordult már veled is, hogy tüzérrel vagy könnyű tankkal újra és újra városi pályára dobott be a játék -mint ENSK, Himmelsdorf vagy Paris-, míg a nehéz tankoddal Malinovka vagy Prokhorovka mezején kellett golyófogót játszanod. Az 1.5-ös frissítéssel tilthatod azokat a pályákat, amiken nem akarsz játszani, és ebben a rövid cikkben ismertetjük veletek az idáig nyilvánosságra hozott információkat.

Hogyan fog működni?

Röviden arról van szó, hogy a kiválasztott pályára nem fog bedobni téged a matchmaker. Sajnos ez csak a standard játékmódra vonatkozik, tehát támadás/védésben és csataütközetben még szembejöhet a tiltott térkép. Csak tier IV-es és efeletti tankokkal működik, és ez a funkció nem lesz elérhető a Grand Battle pályák esetében. Ez nyilván érhető, hiszen csupán három Grand Battle térkép van. Végül, de nem utolsó sorban, ha új pályát akarsz tiltani, akkor 4 órát kell várnod, mielőtt megtehetnéd.

Mi a helyzet a szakaszokkal?

A játékmódokhoz hasonlóan a szakasz létrehozójának játékbeállításai számítanak majd. Például ha a szakasz parancsnoka tiltotta Himmelsdorfot, a második tagja Prokhorovkát, a harmadik pedig Malinovkát, akkor egészen addig bekerülhetnek a szakasztagok Prokhorovkára és Malinovkára, amíg szakaszban játszanak. A szakasz elhagyása után újra a saját beállítások lesznek érvényben.

Ha bejön ez a lehetőség, akkor melyik lesz az térkép, amit mindenképp tiltólistára teszel?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.