Megérkezett az ingyen Legendary, Archmage Vargoth egy hatalmas frissítésben

Megérkezett az ingyen Legendary, Archmage Vargoth egy hatalmas frissítésben

Megérkezett a Rise of Shadow patch, a 14.0-s frissítés. Ingyen Legendary, Archmage Vargoth, ingyenes hátlapok és rengeteg grafikus fejlesztés érkezett.

Nem kellett sokat várni az utolsó lapbejelentés után, mivel itt a Rise of Shadows frissítés, a 14.0-s patch. Nézzük is mit rejtett a Blizzard ebbe a tartalmas csomagba!

Ingyen Legendary

Megérkezett Archamge Vargoth, amit mindenki ingyen megkap, ha egyszerűen belép a Hearthstone-ba.

Ingyenes hátlapok

Ha iOS operációs rendszerrel ellátott eszközzel jelentkeztek be, akkor a Pristine Scenes, ha Androidosról akkor a Legion Schemes, ha PC-ről akkor a Machine Dreams hátlapot kapjátok meg teljesen ingyen. Akár mind a hármat is behúzhatjátok, szóval kérjétek el a haverotok kütyüit, ha esetleg nem rendelkeztek valamelyikkel.

Májusi hátlap

Lerántották a leplet a májusban megszerezhető hátlapról is. Ehhez mindössze öt Ranked meccset kell nyernetek május 1. és május 31. között.

Shadow Bundle

Új akciós csomagot húzhattok be! 7 Rise of Shadow pakk, plusz két bónusz Rise of Shadows pakk és egy Arena Ticket ütheti a markotokat, 9,99 dollárért április 9. és 15. között!

Hall of Fame

A már jól ismert lapok végre hivatalosan is átkerülnek majd a Wildba. Ehhez azonban még várni kell április 9-ig

Choose One lapok frissítése

Keeper Stalladris miatt muszáj volt átdolgozni a Choose One lapokat. Kisebb vizuális upgrade-et kaptak az alábbi lapok: Wrath, Nourish, Starfall, Power of the Wild, Mark of Nature, Jade Idol, Living Roots, Raven Idol, Dark Wispers.

Decképítés

Tovább finomították a Smart Deck Buildert. Most már egy kattintással átalakíthatjátok a Wild decketeket Standard kompatibilissé és szintén egy kattintással tudjátok befejezni a deckünket, ha a deck választás oldalán kattintotok a megfelelő helyre.

Aréna

A Year of the Dragon első Aréna rotációjában az alábbi szettek lapjait használhatjátok majd: Basic, Classic, Naxxramas, Whispers of the Old God, Mean Streets of Gadgetzan, The Witchwood, Rise of Shadows. A jövőben változnak majd az elérhető kártyák, de egyelőre még nincs pontos dátum a következő Aréna módosításokról.

Új Tavern Brawl

Speciális húsvéti Tavern Brawlt is kapunk, ami az Ignoblegarden nevet kapta. Dr. Boom és az Egg-Bombok lesznek a főszereplői az április 17-én induló Kocsmai Verekedésnek.

További bugfixek is érkeztek, amik főleg a Poisonous, Lifesteal és Overkill képességet érintették. Most már helyesen megy végbe mindhárom effekt, ha megtörténik a sebzés. Példával is illusztrálja a Blizzard a javítást: Ha egy Stubborn Gastropod megsebez egy Acolyte of Paint, akkor az Acolyte húz egy lapot, ami itt a Scrolls of Wonder, ami Silence-t castol a Stubborn Gastropodra. A frissítés előtt a Gastropod nem ölte volna meg az Acolyte-ot, a patch után azonban aktiválódik a Poisonous és meghal az Aco, és a Gastropod megkapja a Silence-t.

Arról nincs hír, hogy az iOS és Androidos összeomlásokat javította volna a csapat. Biztosra vehetjük azonban, hogy minél hamarabb próbálják orvosolni a frusztráló problémákat a mobileszközökön.

Nektek melyik új hátlap a kedvencetek? Várjuk a szavazatokat a cikk alatt kommentben!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!