Gratisfaction nem a legkedvesebb oldalát mutatta Sanghajban

Gratisfaction nem a legkedvesebb oldalát mutatta Sanghajban

Egy néző hozta ki a sodrából az új-zélandi játékos.

Hazai idő szerint tegnap délelőtt fél 12-kor kezdődött a StarSeries i-League Season 7 harmadik negyeddöntője, mely az ausztrál többségű Renegades, és a draken-nel kiegészülő Ninjas in Pyjamas között zajlott.

Renegades által megnyert összecsapáson történt egy nem mindennapi jelenet is. Az ausztrál többségű csapat által választott pályán, 13-11-es RNG vezetésnél Sean " Gratisfaction " Kaiwai maradt egy 1v1 szituációban Patrik " f0rest " Lindberg-gel szemben. A párharcot végül az új-zélandi nyerte meg, egy helyi néző azonban végig jól hallhatóan bekiabálta Gratisfaction pozícióját. A kör megnyerését követően érkeztek az elismerő pacsik, majd egy nem túl gusztusos reakció az új-zélanditól az elhivatott NiP szurkoló felé irányítva.

A klipben két másodperc környékén jól is hallható, ahogy a néző bekiabálja, hogy "sandwich". Továbbá az is látható, hogy a csapat edzője, Aleksandar " Kassad " Trifunović is elég mérges, és panaszkodik a csapat mögött ülő adminnak, hogy folyamatosan bekiabálják a csapat játékosainak egyes pozícióit. 

Mindenesetre hiába próbált segíteni az illető a svédeknek, legyőzni nem tudták a Renegades csapatát, hiszen a Mirage-on alkotott 16-11-es eredményt követően, Dust 2-őn még ennél is könnyebben, 16-5-re verték meg a NiP együttesét, akik ezáltal búcsúztak a kínai várostól. Az norvéggal és új-zélandival kiegészülő ausztrál csapat ellenfele az elődöntőben a Natus Vincere.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!