Na ezért S1mple a világ legjobb játékosa

Na ezért S1mple a világ legjobb játékosa

S1mple Kínában is megmutatta a foga fehérjét.

Magyar idő szerint ma reggel 6 órától került megrendezésre a StarSeries i-League hetedik szezonjának negyedik és egyben utolsó negyeddöntője, ahol a Natus Vincere és a katowicei IEM Major torna második helyezettje, a finn ENCE játszott egymás ellen.

Az első pálya Train lett, melyet a finnek választottak egy Dust 2 és Cache bannolása után, melynek az a második félidejét egy körös hátrányból kezdtek, de egy tökéletes CT oldalt produkálva megfordították a mérkőzést, és 16-11-es győzelmüknek köszönhetően egy pályás előnyt tudhattak magukénak.

A fordítás azonban a Na'Vi-tól is érkezett, ők viszont három körös hátrányból tették ezt meg, hiszen 9-6-ra allu-ék vezettek a félidőt követően. Az viszont köztudott, hogy az ukrán többségű csapat terror oldala bitang erős tud lenni Inferno-n, ezt az állítás most is alátámasztották.

Ráadásul s1mple ismét hatalmasat alkotott. A 21-ik körben a Zeus irányította csapat –szokásához híven– egy lassabb körrel próbálkozott " A " lerakó irányába. A 21 éves sztárjátékos meg is szerezte az első ölést a körben, azonban társai sorra haltak meg, míg odáig nem jutottunk, hogy s1mple egyedül maradt 4 ENCE játékos ellen. A továbbiakban beszéljenek az alábbi képsorok.

A Natus Vincere végül nem csak ezt a pályát, hanem az egész BO3 mérkőzést is megfordította, hiszen az Inferno-n aratott 16-12-es győzelmük után Overpass-on 16-11-re diadalmaskodtak, ezzel 2-1-es győzelemmel kerültek az elődöntőbe, ahol a Renegades lesz az ellenfelük.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!