Rise of Shadows és Whizbang: az összes új deck recept egy helyen

Rise of Shadows és Whizbang: az összes új deck recept egy helyen

Milyen új paklik jönnek Whizbanghez a Rise of Shadows-zal? Ezeket gyűjtöttük egy cikkbe!

Whizbang the Wonderful kiadása egy nagyszerű ötlete volt a Blizzard fejlesztőcsapatának, mivel egyetlen Legendary áráért 18 (!), Classonként kettő Hearthstone paklival játszhatunk. A nagyon gyengétől, a viszonylag erősig, teljesen véletlen módon adta Whizbang a kezünkbe a decket, amiből utána nekünk kellett kihozni a maximumot. A Rise of Shadows érkezése és a rotáció miatt frissültek ezek a Whizbang deckek, nézzük meg, hogy mi vár ránk ma este 19:00-tól!

Trees Are Friends

A Treant koncepciót tovább tolja a Blizzard, de valószínű nem így fog kinézni a kompetitív Token Druid.

Nature's Restoration

A Lucentbark egy katasztrófa és hiába kapott rengeteg gyógyítást a Druid, nincs valódi győzelmi opció a deckben. 

Druid összegzés: két igen gyenge decket kreáltak Whizbanghez

Animal Insticts

A Midrange Hunter valószínű továbbra is a legjobbak között szerepelhet majd, bár a kizárólag Beastes változatban talán nagyobb a potenciál.

The Scrap Heap

Mech Hunter Spellekkel? Jöhet! Néhány haszontalan tölteléklapon kívül egész jól megállja a helyét a deck.

Hunter összegzés: erős paklik, amikkel a Rank 5 behúzható

Khadgar's Creations

Freeze Hand Mage hatalmas Legendary-kkel, de lehet túl lassú lesz a metában. A drága dolgokkal élvezetes játszani, de a győzelmeket nem valószínű, hogy szaporítani fogja.

Archmages of Dalaran

A Mana Cyclone-ban hatalmas a potenciál és a Tempo Mage-nek valami hasonló változata odaérhet a Tier 1-2-be. A Magic Dart Frog ettől függetlenül egy rossz lap.

Mage összegzés: Egy közepesen gyenge és egy közepesen erős decket dobhat Whizbang

Shirvallah's Chosen

Valami Controlszerű képződmény akar ez lenni, csak hiányzik belőle az a plusz, amivel megnyerhetőek a meccsek. Nem valószínű, hogy ebbe az irányba fog elindulni a Paladin.

The Sunreaver's Secret

Sokkal inkább a Secretek felé fordulhat Uther, mivel a Sunreaver Spy, a Mysterious Blade és Commander Rhyssa kihozhatja a maximumot az egy manás Titkokból.

Paladin összegzés: egy gyenge és egy nagyon erős Whizbang decket rakott össze a Blizzard

A Priest, Shaman, Rogue, Warlock és Warrior deckeket a következő oldalon találjátok!

Whispers from the Grave

Ez egy Quest nélküli Quest Priest, ami Undatakah-ra épít. Össze-vissza vannak benne a lapok, nem ez lesz a legjobb opció.

Day of the Dead

A Resurrect mechanika tovább él ebben a Combo Priest változatban. Nem tűnik rossznak a koncepció, a jobb Whizbang deckek közé tartozik.

Priest összegzés: Egy rossz és egy egész korrekt kis decket kaphatunk Whizbangből

Cursed Crew

Yarr! A kalózok simán odaérhetnek a legjobb paklik közé és ez a Whizbang változat is egész jónak tűnik. Talán valami nagyobb fegyver hiányzik csak a repertoárból.

The Heist

A Thief Rogue túlságosan random lapokat ad, de mókázni tökéletes. Sajnos Togwaggle nincs a pakliban, hiába kapta a The Heist nevet a recept.

Rogue összegzés: Szórakoztató és erős paklikat is találunk Valeera neve mellett. Ennél többet nem akarhatunk

Swamp of Horror

CheeseHead szerint a Muckmorpher egy szörnyű lap és ez a deck egy az egyben erre épül. Nem valószínű, hogy örülni fogunk, ha ezt pörgeti ki a gép.

Underbelly Underlings

A Murloc Shamant nagyon sok profi a Tier 1 tetejére várja és ez a verzió nagyon egyben van. Gyors, erős és halálos.

Shaman összegzés: Ha a Murloc decket dobja a rendszer azonnal bonthatjuk a dobozos üdítőt, a Muckmorpheres pakli max funolni lesz jó

Hand of Gul'dan

Szegény Locknak nincs már Defile, sem Gul'dan. Ezért is érdekes, hogy egy Control paklit pakolt össze a Blizzard Whizbanghez. A dupla Doomsayer, így is könnyedén meccseket nyerhet a gyors deckek ellen.

Ultimate Impfestation

Teljesen mindegy, hogy mennyire lesz erős ez a deck, mert ott vannak a Jumbo Impek! Valószínű a Zoo jó lehet, de nem ez az Impes csoda váltja majd meg a világot.

Warlock összegzés: a Control deck jó lehet, ha elszaporodnak az Aggrok, az Impes Zoo inkább csak vicces, mint erős

Wings of War

A Control Warriorok rengeteget veszítenek a rotációval, de a sárkányos mag okozhat meglepetéseket. Nem tűnik teljesen használhatatlannak ez a Voone-os verzió.

Droppin' The Boom

Rush és Recruit is egyszerre, de ebben semmi köszönet nincs. Mivel a Rush alapból a tempóra épít, a Recruit meg a Controlra és a nagy lényekre, így teljesen kusza az egész. Dr. Boom, Mad Genius így is jó lehet late game-ben, de másban nem nagyon bízhatunk.

Warrior összegzés: a Dragon pakli megállhatja a helyét, ez a Rush / Control / Recruit inkább nem kéne. Jöhettek volna a Bombák és az új Dr. Boom, de nem minden fenékig tejfel

Nektek melyik deckek tetszenek a legjobban? Osszátok meg véleményetek kommentben!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!