Pasha megpróbálta megbüntetni csapattársát, de a végén őt bannolták ki Wingmanből

Pasha megpróbálta megbüntetni csapattársát, de a végén őt bannolták ki Wingmanből

A jó öreg AFK csapattárs szindróma.

A Valve anti-cheat rendszerét már-már divat kritizálni, pedig sokan egyáltalán nem látják hogyan is működik a rendszer, azt pedig végképp nem, hogy például a CS:GO ingyenes modellre váltása óta mennyit fejlődött. Persze így is találkozhatunk csalókkal, de az biztos, hogy sokkal gyorsabban és hatékonyabban kapják is a bant a szabálytalan programokat használó játékosok. 

Emellett viszont ott van a játék ban is, amit afkért, a meccsek elhagyásáért vagy például azért kaphatunk, ha túl sokszor sebezzük meg társainkat. Tegnap mindenki kedvenc lengyel játékosa, Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski saját bőrén is megtapasztalta ezt. Azt biztosan tudjátok, hogy már egy jó ideje szinte minden nap streamel pasha, esetleg egy-két selejtezőben elindul valamilyen mix csapattal. Így volt ez tegnap is, de még a FACEIT mérkőzés előtt Wingman játékmódban melegített be egy kicsit a lengyel veterán, ahol rögtön ki is fogott egy AFK csapattársat.

A második körben aztán megunta pasha, egy jó molotov+HEG kombóval üdvözölte társát, a VAC pedig azonnal ki is dobta Papitot a játékból méghozzá 24 órás eltiltással. Ami persze valamilyen szinten érthető, hiszen a szándékosan társait ölő játékosoknak is kijár a büntetés, az viszont már kevésbé, hogy egyszeri eset után miért 24 órás eltiltást kapott.

Vicces egyébként ahogy pasha meglátja a kompetitív kitiltását, valószínűleg hosszú évek óta nem látta azt a feliratot. Az ilyen esetekre egyébként pont illő lenne, ha kitalálnának valamit a fejlesztők, jómagam és szerintem körülbelül mindannyian futottunk már bele olyanba sokszor, hogy egy-egy jól irányzott lövéssel akartuk felébreszteni AFK, vagy éppen teljesen haszontalan társainkat, aztán persze mi magunk kaptuk a bant.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!