Az 5 leghasznosabb World of Tanks mod

Az 5 leghasznosabb World of Tanks mod

Az öt leghasznosabb modifikáció, amik mind a csatákban, mind a csaták között hasznodra válnak majd.

A World of Tanks modifikációi iránt az utóbbi években jelentősen csökkent az érdeklődés, ugyanis a legnépszerűbbek közül sokat már beépítettek a játékba, illetve egy-egy frissítés után meglehetősen macerás pakolgatni őket egyik mappából a másikba, -arról nem is beszélve, hogy bizonyos esetekben a játék is szaggat miattuk. Ennek ellenére kigyűjtöttük nektek az öt leghasznosabbat, amik nemcsak a csatákban, hanem a csaták között is segítségetekre lesznek majd.

1. Taktikai minimap a legfontosabb felderítői, tankvadász és tüzér pozíciókkal

Főleg a kezdőbb játékosok számára hasznos, de általánosságban mindenkinek ajánljuk a használatát, ugyanis talán mutat olyan pozíciókat, amiket nem ismertetek korábban.

2. Paintball találatjelző 

Elsőre talán gagyi hatást kelt, de az előzőhöz hasonlóan nagyon hasznos lehet a tapasztalatlanabb parancsnokok számára. Az átütő találatokat zölddel, a lepattanókat vörössel jelzi.

3. Találatjelző

Nem mindig érünk rá a csata hevében azt nézegetni, hogy hol találtak el minket, de szerencsére nem kell többé találgatni, hogy vajon mi történt, a találatjelző ugyanis megoldja ezt a problémát. 

4. Bővített minimap, amely jelzi, hogy merre néznek a tankok

A szürkébbnél is szürkébb területre tévedtünk, ugyanis a játékszabályzat szerint ez egy legális mod, de sokan mégsem tekintenek rá jó szemmel. Akárhogy is, a hasznossága megkérdőjelezhetetlen.

5. Automatikus felszerelés csere

A kisebb tierekben vélhetően mindenki az álcaháló, periszkóp és szerszámos láda szentháromságot használja, és egészen biztosan idegőrlő lehet egyesével pakolgatni tankról tankra. A modifikáció telepítése és beállítása után nem kell ezzel bajlódni, ugyanis automatikus megtörténik a csere. Az idő pénz, -avagy esetünkben kredit és XP.

Töltsd le a fájlokat a hivatalos World of Tanks mod portálról

Bővített minimap pozíciókkal Letöltés
Paintball találatjelző Letöltés
Találatjelző Letöltés
Bővített minimap irányokkal Letöltés
Automatikus felszerelés csere Letöltés

Használsz valamilyen modot? Van olyan, amit bátran tudnál ajánlani másoknak is?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.