Pletyka: már egy év múlva csapathatjuk PlayStation 5-ön az ingyenes PUBG-t

Pletyka: már egy év múlva csapathatjuk PlayStation 5-ön az ingyenes PUBG-t

Ingyenes PUBG és GTA 6 is érkezhet jövőre a legújabb Sony konzolgenerációra!

A Gamesradar csapott le a Pastebinen egy PlayStation 5-tel kapcsolatos pletykára, amit állítólag egy európai játék fejlesztő posztolt ki, aki egy PlayStation 5 indulásával érkező játékon dolgozik. Fontos, hogy tényleg csak pletykaszinten érdemes kezelni a továbbiakat, de néhány információ tényleg valós lehet, kezdjük is ezekkel!

Állítólag 2019 áprilisa és júniusa között a Sony bejelentést tesz a következő konzolgenerációval kapcsolatban, ami teljes mértékben megállhatja a helyét. Mivel az E3-at kihagyja a mamutvállalt, muszáj nekik is kiadni néhány információt a jövőbeli projektjeiről, ha nem akarják, hogy azok a cégek vigyék el a show-t, akik ott lesznek az expón. Várhatóan a PS5 indulóára 499 dollár lesz, ami egy százassal meghaladhatja a PS4 399 dolláros árát, ami szintén egy elképzelhető dolog. Elég csak arra gondolni, hogy az új videokártyák mennyire felnyomták a minőségi és gyors PC-k árait. A pletyka szerint 2020 márciusában, vagy novemberében jelenhet majd meg a PS5, ha tippelni kéne, inkább az utóbbi a valószínűbb.

A hardveres tulajdonságokról is megosztott néhány információt a titokzatos fejlesztő. A konzol lelke egy 7 nm-es, 8 magos, 16 szálas egyedi Ryzen processzor lehet, amivel a 4K nem lehet probléma, de a 8K-s támogatás sem teljesen halott ötlet. Természetesen a visszafelé kompatibilitást is szerepel a posztban, ami szintén egy olyan pont lehet, ami nagy valósínűséggel tényleg bekerül a konzolba. Az új DualShock kontrollerről is megtudtunk néhány dolgot. Kap egy új bemeneti csatlakozót, ami hasonló lesz a Steam Controloller trackpadjéhez, továbbá egy kamerát is szerelnek bele, amikkel kibővülhetnek a VR funkciók.

Végezetül még néhány PS exkluzív játékot is megosztott a nagyvilággal a fejlesztő, amik majd érkezhetnek a PS5-re.

  • Gran Turismo 7 (VR támogatással)
  • PUBG (free-to-play, 4K remaster)
  • The Last of Us Part 2 (remaster)
  • Ghost of Tsushima (remaster)

Ez a rengeteg remasterelt játék kicsit gyanús, bár a PUBG Corp. csapatában folyik a munka valami titokzatos projekten, ami akár PUBG 2.0 lehet, vagy egy teljesen átdolgozott PUBG. A legérdekesebb és leghihetetlenebb rész csak most jön. Néhány nem PS exkluzív cím, ami PS5-ös is megjelenhet 2020-ban,

  • Battlefield: Bad Company 3
  • Harry Potter (új cím)
  • GTA 6 (???)
  • Assassin's Creed

Két évvel a Red Dead Redemption 2 után érkezik a GTA 6?! Valószínű, hogy itt estünk át a ló túloldalára. A hardveres specifikációk, a bejelentésre vonatkozó infók és az ár még csak-csak megállja a helyét, de 2020-as GTA 6-ra még a Rockstar fejlesztői sem gondolnak, csak legvadabb álmaikban. A játékokra vonatkozó Pastebin részből egy mondat az, ami teljesen hihetőnek tűnik, hogy 2021-ben jön a PlayStation 5-re a Horizon Zero Down: 2.

Szerintetek is vannak csúsztatások a dologban? Osszátok meg véleményetek kommentben!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!