Gyógyulj és nyerj: Heal Druid bemutató

Gyógyulj és nyerj: Heal Druid bemutató

Egyelőre nem tud még labdába rúgni a Heal Druid, de a jövőben ez még bőven változhat!

A Rise of Shadows első napjaiban minden a Warriorról, a Rogue-ról és a Druidról szól, de ezúttal nem a népszerű és egyébként sikeres Token Druid lesz terítéken, hanem a Heal Druid. Ezt a változatot Kat segítségével mutatjuk be, aki egy többszörös Legend streamer, oktató és elemző. Mutatjuk a paklit!

Kat's Heal Druid

Kód: AAECAZICCJvwAsXzAoz7AvX8AqCAA4uKA9OUA8mcAwtAX5MExAaYB7mUA8+UA9iYA8KZA8qcA7ufAwA=

Olyan lapok is visszakerültek a Hearthstone vérkeringésébe, amitől senki sem várta a felbukkanást. Az Ancient of Lore kapott még évekkel ezelőtt egy szép nagy nerfet, ami még a fanatikus Druid játékosokat is eltántorított a használatától. Azonban a Blizzard megmentette az ikonikus lapot azzal, hogy mesterségesen megalkotta a Heal Druidot, ami egy nagyon drága, nagyon Control deckként próbál érvényesülni a mostani metában.

Az első körökben a rengeteg gyógyításnak köszönhetően nem jelenthet gondot a túlélés, utána rá lehet térni a győzelmi opciók kipakolására. A cél, hogy Lucentbark minél hamarabb kikerüljön a boardra és utána minél többször lehetőségünk legyen lemásolni a Faceless Manipulatorokkal a legújabb Druid Legendary miniont. Ha az ellenfél esetleg Silence-eli a hatalmas fát, akkor sincs gond, mivel a Flobbidinous Floop és a Da Undatakah képes létrehozni egy újabb példányt. Innentől csak annyi a lényeg, hogy folyamatosan újraélesszük a Lucentbarkot, amivel nagyon nehéz mit kezdenie az ellenfeleknek.

Aggro ellen a leszedések és gyógyítások felkutatására kell fókuszálni, de nem szabad felelőtlenül használni az erőforrásokat, mert erőteljesen korlátozottan állnak rendelkezésre. Control ellen érdemes berendezkedni a hosszú meccsekre és a korai Lucentbarkra lehet építeni a győzelmi stratégiát.

Kezdőkézbe ellenféltől függetlenül kötelező tartani a Juicy Psychmelont és a Keeper Stalladrist. Ha valószínűleg Aggroval állunk szemben akkor, a Crystal Powerre és a Wrathre támaszkodhatunk. Warriorok és más várhatóan lassú deckek ellen kötelező tartani a Lucentbarkot, mert más esélyünk nem lesz a sikerre.

Ti látjátok az erőt a Heal Druidban? Osszátok meg véleményetek kommentben!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!