Az FV1066 Senlac lesz az első tier VIII-as brit könnyű tank

Az FV1066 Senlac lesz az első tier VIII-as brit könnyű tank

Egy új tier VIII-as prémium könnyű tank érkezik a játékba, ami egyben előfutára lesz valami igazán egyedinek.

Egy igen erőteljes löveggel rendelkező hátsó tornyos könnyű tank érkezett a szupertesztre, ami leginkább azért érdekes, mert ez egy brit egység, -és tudniillik, hogy a britek jelenleg nem rendelkeznek könnyű tank ággal. Játékstílusát tekintve egy HWK 12-t kell elképzelni, ami egy LT-432 löveggel van felszerelve, tehát azoknak fog ez az egység kézre állni, akiknek például az M41 Walker Bulldog is bejött.

Részletes paraméterek oroszul

Bár a nyelvezet orosz, de az ikonokból egyértelmű, hogy fentről lefelé a tűzerő, a páncélzat, az álcázási és a látótávolsági értékek vannak feltüntetve. Egy olyan képet is napvilágra hoztak -bár valószínűleg nem szándékosan-, amiből arra következtethetünk, hogy aranyért is meg lehet majd vásárolni.

Végül, de nem utolsó sorban pedig fontos megemlíteni, hogy ez a tier VIII-as prémium egység előhírnöke a már régóta ígérgetett brit könnyű tank ágnak, tehát nem sokkal azután, hogy ez az egység bekerül a játékba, megkapjuk a brit könnyű tankokat is. Az alábbi képre kattintva megnyílik galériánk, ahová néhány további képet töltöttünk fel az új egységről.

Mit gondolsz, a jelenleg játékban található könnyű tankokhoz képest milyenek lesznek a britek?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.