Leggyorsabb deckek a Rise of Shadows Standard metában

Leggyorsabb deckek a Rise of Shadows Standard metában

Hat perc alatt is lehet csodát művelni. Ezeket a deckeket válasszátok, ha gyorsan akartok nyerni!

A Rise of Shadows és a Year of the Dragon rotáció előtt még az Odd Hunter volt a meta leggyorsabb paklija, azonban nagyot fordult a világ néhány nap alatt. Összegyűjtöttünk négy olyan decket, amivel fürgén bezsebelhetitek a győzelmeket, ha épp nincs időtök egy Bomb Warrior, vagy Token Druid mérkőzésre!

Silence Priest

Kód: AAECAa0GAq8E1pkDDu0BoQTdBOUE9gelCdIK8gzl9wKDlAOHlQOumwOCnQPInQMA

Nagyon próbálkozik azzal a Blizzard, hogy a Silence Priest ne csak egy mém maradjon, de ez a változat egyelőre még nem sok mindenre jó. Gyorsnak gyors, de sajnálatos módon egyelőre nagyon halovány teljesítményre képes hosszútávon. Egy-egy jó szériára be lehet vállalni, de többet ne várjatok tőle.

Meccsek átlagos ideje: 6,1 perc

Átlagos győzelmi arány: 50,4 %

Murloc Shaman

Kód: AAECAaoIAq8EnJsDDsUD2wP+A+MF0AenCJMJ8PMC3oID4okDjJQDtZgDxpkD9JkDAA==

Scargil nélkül talán még erősebb a deck, de ebben a listában a gyorsaság volt az elsődleges szempont. A cuppogó békatalpak nagyon jól működnek a Standardban és jelentős mennyiségű dustot sem kell áldozni a pakli legyártására.

Meccsek átlagos ideje: 6 perc

Átlagos győzelmi arány: 56,9 %

Secret Paladin

Kód: AAECAZ8FAq8ElJoDDkaMAZ4ByAT1Bc8GrwexCK3yAtj+AvWJA76YA46aA5CaAwA=

A Silence Priest mellett a másik nagy vesztes. Hiába kapott elképesztően erős lapokat a Secret Pala a Mysterious Blade és Sunreaver Spy képében, a Divine Favor hiányát nagyon megérzi a pakli. Túl sok rossz matchup van jelenleg ennek a típusnak, csak a bátrak próbálkozzanak vele.

Meccsek átlagos ideje: 6 perc

Átlagos győzelmi arány: 50,8 %

Zoo Warlock

Kód: AAECAf0GBK8Ej4ID7IwDl5cDDTDTAfIB9QXZB7EIwgj2/QL6/gLchgPEiQOInQO1nwMA

Az abszolút "number one" deck a Zoo Lock. Leggyorsabb és jelenleg a legerősebb is a mostani Standard metában. Ha túléli a Magic Carpet a kritikus köröket, majdnem garantáltan Gul'dané a győzelem.

Meccsek átlagos ideje: 5,9 perc

Átlagos győzelmi arány: 65,6 %

Fontos! Továbbra sem érdemes még deckeket craftolni, de ha csak néhány lap hiányzik például egy Zoo Lockból, akkor azzal nem veszíthettek sokat főleg úgy, hogy a Rise of Shadows lapjai 2021-ig a Standard részei maradnak.

Nektek milyen hosszú volt az eddigi leghosszabb meccsetek? Jöhetnek az élmények kommentben!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Közvetítések