1v4-et hozott Neymar a focistákkal teletűzdelt CS:GO showmeccsen

1v4-et hozott Neymar a focistákkal teletűzdelt CS:GO showmeccsen

Sima 1v4 után Neymar egy "EZ"-vel nyugtázta a napot.

Ahhoz már régen hozzá szokhattunk, hogy a profi sportolók ugyanúgy ülnek le játszani a legnépszerűbb játékokkal, mintha mi sem lenne természetesebb. A rengeteg negatív előítéletek már rég a múlté és ezt nagyban köszönhetjük a Twitch-nek és pár népszerű streamernek is. A CS:GO-ban egyértelműen Neymar Jr. az a sportoló, aki szinte hétről-hétre megjelenik a fórumokon, hisz showmeccseket játszik vagy éppen néha fellövi a streamet, ahol nem csak szórakoztatja a brazil nézőket, de sokkal személyesebb kapcsolatot épít ki, mintha ha csak a lelátóról vagy interjú közben látnák kedvencüket. Az MiBR-rel és most már a FURIA csapatával is nagyon jó viszonyt ápol, így ezúttal az utóbbi segítségével játszottak le néhány showmeccset, ahol nemcsak Neymar, de Gabriel Jesus, Nenê, Lucas Lima, Arthur és egy póker világbajnok/FURIA tulajdonos, Andre Akkari is ott volt játékosok között.

Neymar egy igazi győztes típus ezt pedig a pályán is rengetegszer megmutatta. A legtöbb tapasztalata egyértelműen neki van a CS:GO-ban, így szinte csak idő kérdése volt, hogy mikor hoz le egy kört szinte egymaga. Ez a 20. körben történt meg végül, amikor egy afterplant szituációban 1v4-ben maradt, de szerencséjére a CT-k leginkább fej nélküli csirkeként rohangáltak fel-alá, így megnyerte a kört, majd egy laza "EZ"-t dobott be a chatre:

A meccset persze megnyerték, ezután pedig a FURIA kezdő ötöse ellen játszottak, ami teljesen papírformaszerűen ment, hisz 16-0-ig jutottak, ami után még kicsit kitolták a meccset és végül 21-1-es eredménnyel fejezték be.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!