Hirdetés

Legjobb tech lapok a Rise of Shadows metában

Loemifar | 19/04/16 09:36
Cikk mentése

Mik a legjobb tech lapok az új, Rise of Shadows metában? Ennek jártunk utána!

Hirdetés

Április 9-e előtt még olyan lapokat kellett beépíteni a paklikba, mint a Nerubian Unraveler, a Gluttonous Ooze, a Spellbreaker, vagy a Skulking Geist, azonban a Rise of Shadows-zal teljesen más irányt vett a meta. Ennek is köszönhető, hogy újra fel kell fedezni azokat a tech lapokat, amikkel korábban már felvehető volt a verseny a legerősebb deckek ellen és a kedvezőtlenebb matchupokban is. Mutatjuk, hogy egy héttel a Rise of Shadows és a Year of the Dragon érkezése után, miket érdemes techelni a deckekbe!

Doomsayer

Kirobbanthatatlan a lassú paklikból a Doomsayer, ami az első néhány körben képes megfogni a gyorsabb paklik boardépítési stratégiáit. Üröm az örömben, hogy sajnos igazi Aggro deck annyira nincs sok (Zoo Lock, Secret Paladin, Murloc Shaman), de ettől függetlenül hasznos a Token Druid, vagy a Tempo Rogue ellen is a két manás Epic lap.

Acidic Swamp Ooze

A csúszós nyálka talán a legjobb tech lap a mostani metában, mivel a Rogue Wiggle Pickjétől kezdve, a Warrior Wrenchcaliburán keresztül, a Shaman Likkiméig mindent elpusztít egy mozdulattal. Akár még gyorsabb paklikba is bőven elfér, mivel a két manáért kapott 3/2-es test teljesen okésnak számít.

Wild Pyromancer

Néhány olcsó spellel hatalmas pusztítást lehet végezni, ha a Wild Pyromancer kikerül az asztalra. A Token Druid metában ennél többre nincs is általában szükség.

Safeguard

A Sludge Belcher gyengébb változatban egész jól beleillik több pakliba is. A Control Warrior, Hand Lock és más lassabb deckeknek nincs jobb alternatívája egy erős Tauntra a Neutral gyűjteményből.

Batterhead, Tunnel Blaster, Abomination, Mossy Horror

A drágább manaköltségű lapokból is lehet csemegézni, ha épp rengeteg Token Druid jön szembe a ladderen. A Batterhead simán megoldja Wispering Woods + Soul of the Forest kombót, a Tunnerl Blaster és az Abomination gyakorlatilag mindig elsülhet, mivel a Silence-ek egyelőre még nem terjedtek el. A Mossy Horror szintén a Lackey-k, Wispek és Murlocok ellen működik jól, de kérdéses, hogy megéri-e azt az egy slotot a paklikban jelenleg. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, de az biztos, hogy valamivel meg kell állítani a Token Druid előretörését, mivel már csak ez az egy pakli szerepel a Tier 1-ben.

Ti milyen tech kártyákkal próbálkoztok? Osszátok meg velünk kommentben a tapasztaltakat!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?