Kibővült összdíjazással, koncertekkel és élő követítéssel érkezik az ICL 50

Kibővült összdíjazással, koncertekkel és élő követítéssel érkezik az ICL 50

Csütörtökön indul az ICL jubileumi 50-dik állomása.

Közel negyven csapat fog harcba szállni az Infinity Csarnok LAN 50 versenyén, melynek csoportmérkőzései csütörtök délelőtt, aki viszont foglalt magának helyet bootcamp-re, az már ma 12:00-tól gyakorolhat a csarnokban.

A csoportok beosztása már ismert, ahol a 39 résztvevő 5 csoportba lett szétosztva. Akikre célszerű lesz majd odafigyelni az " A " csoportban az a Makesz-ASSA duóval kiegészülő Phoenix Reborn, akik a legutóbbi versenyen előkelő helyezést értek el, de ide kerültek az MNEB-ről már jól ismert játékosokból felálló, hussaR-htmL-Senthry-SzarvasMarha négyessel felálló Necrotic is. Továbbá a TRAKTOR-PETROV1CS testvérpárral felálló SZÓZAT csapata is itt foglal helyet.

A " B " csoportban kapott helyett a Budapest Five gabesson-kolor párosával kiegészülő milagro, akik fiatal feltörekvő játékosokkal érkeznek Vácra, hiszen kolor testvére, fors3y, illetve a legutóbbi Honvéd Legion gálamérkőzésen is pályára lépő msN is ott lesz a felállásban, és ha már említésre került a Honvéd Akadémia, a Legion Honvéd Red csapata is ebben a csoportban szerepel.

A " C " csoportban olvashatjuk a Need more DM ötösének nevét is, mely csapatnév a KaHu-blaZe-mach0-Tigene-dsp ötöst takarja, az egyik ellenfelük majd a KARCSI vezette KnockOutStars lesz majd. Ebben a beosztásban érdemes lesz még odafigyelnünk az Erack Esports csapatára is, hiszen ez a csapat is olyan játékosokból áll, akik megfordultak a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság mérkőzésein, köztük G_G csapatában (ex-PixelFire) is megforduló rud111-HEGGE-vizer trió, őket egészíti ki a Nice Gaming két játékosa, arbie és Tishler.

A pénteki " D " és " E " csoportban szerepelnek a szlovák és cseh csapatok, hiszen előbbiben az eEriness E-BLUE, utóbbiban pedig az EXEC E-sport és a Team Gravity lép majd pályára, továbbá az " E " csoportban kapott helyet a pizdec gárdája, ahol a FACEIT Major London versenyén a HellRaisers színeiben Legendás státuszt is bezsebelő DeadFox is szerepet kap, szintén MNEB sztárokkal fűszerezve, hiszen ott lesz mellette bocoV1CE és ney is. A " D " csoport keretein belül lép pályára a culture, melyben szintén BP5 játékosok szerepelnek, köztük fleav és barcode is, őket egészíti ki a tömli-gevve-SHIFTZZtriója.

A teljes csoportbeosztás az alábbi, a csapatok felállásait pedig IDE kattintva ti is megtekinthetitek.

A verseny teljes összdíjazása az alábbi:

1. Helyezett:

5db ASROCK B365 PHANTOM GAMING
- 5db Cooler Master Masterkeys Lite L Combo SGB-3040-KKMF1
- 5db 20.000 Ft értékű Pixel vásárlási utalvány
- 150.000 Ft Készpénz


2. Helyezett:
 
- 5db Cooler Master MasterBox Lite 5 (MCW-L5S3-KANN-01)
- 5db Zowie EC2-A by BenQ
- 5db Acer Predator Ice Tunnel PMP712 Gamer Egérpad
- 75.000 Ft Készpénz
 
3. Helyezett:
 
- 5db Zowie G-SR SE by BenQ (kék/piros)(pad)
- 2 csomag TP-LINK Deco M4 (2 db/csomag)
- 1 db TP-Link RE305 
- 35.000 Ft Készpénz
 
4. Helyezett:
 
- 5db Karambit Kés

A jubileumi versenyen a CS:GO LAN mellett további programokkal is készülnek a szervezők, hiszen a szombati napon tombolával, illetve FIFA 19 1v1 versenyen is kipróbálhatják magukat az érdeklődök, melynek győztese szintén nyereményekben részesül. Továbbá élő koncertek is érkeznek, ahol fellép a Shadows Never Die és a Piroska és a Farkasok együttese is. 

Természetesen az egész versenyről élő közvetítéssel szolgálunk az E1TV jól megszokott csatornáján, ahol a jó hangulat szinte garantálható!

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!