Az off-meta paklik vakvágányán a Darkest Hour Warlock a bátrak választása

A legsötétebb óra egyben a boszorkánymester ármánykodásának fénypontja.

Ha hatékonyan akarsz játszani, akkor agresszívabb stílushoz a Zoo, az átgondoltabbhoz pedig a Handlock ajánlott, de ha időnként fülig érő mosollyal szeretnéd konstatálni a Rise of Shadows új lapjainak delejes erejét, akkor muszáj letérni a kitaposott útról, és valami merészebbhez folyamodni. A Darkest Hour köré épülő Warlock deck pont ilyen, azaz az esetek többségében úgy kalapálják el, mintha mi sem lenne egyszerűbb, de időnként összehozhatsz vele egészen elképesztő dolgokat is.

Darkest Hour Warlock

Kód: AAECAf0GBqIJwOwCoIADlocDl5cDxJkDDPEFiga2B5DuAvLxAtmJA+yMA6uRA5WUA/6VA4eaA4OgAwA=

A pakli lényege tulajdonképpen annyi, hogy a korai szakaszt megpróbálod túlélni a Saronite, a Gnome és a Golem segítségével, majd a középső szakaszban bízol a Hecklebotban és a Hellfireben, aztán Rafaam's Scheme vagy a Fiendish Circle spellekkel megannyi Impet idézel a pástra. Ha túlélték a kört, akkor pedig jöhet a Darkest Hour, hogy az így lehívott top lények jelentős kihívás elé állítsák ellenfeledet.

A túlélésre alternatívát jelenthet a Batterhead, a board teremtéshez az Eccentric Scribe, a kivégzéshez pedig a Blood Troll Sapper. A tulajdonképpen csak annyi, hogy bár önmagában a koncepció jónak tűnik, de a játékmenet jelenleg olyan gyors, hogy mire észbe kapnál, már lenullázták a hősöd életerejét.

Jobb, ha bevadulsz

Kód: AAEBAf0GBsIP3Q+oqwLCzgKPggOXlwMMowGODv0Rj8cCkMcC58sCp84C6OcCkO4Cq5ED/pUD2psDAA==

A Wild verzió messze nagyobbat üt, mint a standard, ami egyrészről az alapból erősebb minion felhozatal, másrészről a Bloodbloom létezésével magyarázható. Kissé költségesebb ugyan, de messze hatékonyabb, -és valószínűleg élvezetesebb is.

Te milyen elborult paklikkal űzöd mostanság?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!