A T78 is készen áll a bevetésre

A T78 is készen áll a bevetésre

Elkészült az amerikai forgótornyos prémium páncélvadász is, és csak az engedélyre vár, hogy kigurulhasson a csatamezőkre.

Nemcsak francia, hanem amerikai tankvadász is érkezik az 1.5-ös frissítésben. A T78 egy forgótornyos páncélvadász, ami eredetileg a T25/2 helyettesítésére készült volna, de végül úgy döntöttek a fejlesztők, hogy prémium járműként adják ki. Ez esetben akár az is elképzelhető, hogy egy maraton keretein belül lesz megszerezhető, de egyrészt épp most ért véget az amerikai kihívás, másrészt ez túl szép, hogy igaz legyen. Akárhogy is, hamarosan biztosan megtudjuk, hogy miképp kerül kiadásra ez az új prémium egység.

Kattints a képre, és szemezgess galériánkban a különböző játékbeli fotók között

Egy korábbi cikkben a prémium Hellcat néven emlegettük, és most már az is egyértelmű, hogy az új matchmakerben minden bizonnyal remekül megállja majd a helyét. Ugyanakkor még mindig érthetetlen, hogy mi szükség még egy amerikai prémium tankvadászra az M56 Scorpion és a TS-5 mellett.

Szerinted jól döntött a Wargaming, hogy a T25/2 cseréje helyett egy új prémium tank behozatala mellett határozta el magát?

Mondd el a véleményedet kommentben! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.