Hiko 61-et ölt, 1v5-öt hozott mégis kikaptak

Hiko 61-et ölt, 1v5-öt hozott mégis kikaptak

Jó ideje nem látjuk már igazán magas szintű meccseken Hiko-t.

Remélem, hogy Spencer "Hiko" Martin neve sokatoknak ismerősen cseng, még ha nem is európai játékosról van szó. A CS:GO elindulása óta oszlopos tagja a sportnak az Atlanti-óceán másik oldalán, aki egy lépéssel csak, de mindig lecsúszott az igazán nagy eredményekről.

A kontinens második legerősebb csapatához, az iBUYPOWER-hez éppen akkor csatlakozott volna, amikor kirobbant a bunda botrány, így Hiko pár hetes beugró játék után, hirtelen csapat nélkül találta magát. Pár próbálkozás után 2015 őszén bekerült a Team Liquid kezdőjébe, ami egyértelműen karrierje fénypontja volt. Különösen az ESL One: Köln 2016 Major, ahol a döntőben szoros küzdelemben, de alul maradtak az SK Gaming-gel szemben.

Hiko, peacemaker, nitr0, jdm64, ELiGE és s1mple 2016-ban, a Liquid színeiben

Mindig is egyedi stílusáról és clutch képességéről volt híres Hiko, aki ismét csapat nélkül tölti napjait, hiszen március elején akkori csapata a Rogue feloszlott. Ahogy korábban, úgy most is a streamelés teszi ki ideje egy részét, saját Twitch csatornáján rendszeresen követhetjük őt.

Ott született ez a klip is tegnap. 29 éves a srác, de még mindig irgalmatlan nagy frageket tud pakolni, arról nem is beszélve, hogy az 1v5 sem akadály számára. Emellett nem csak ez a megmozdulása volt a 22-20-ra elvesztett meccsen, hisz 61 killt is összeszedett magának úgy, hogy az ellenfél csapatában például JasonR is ott volt. Viszonylag telített a mezőny, a Rogue felbomlása után csak kisebb csapatok felé mozdulhatna Hiko, bár azon csodálkozom, hogy a hónapok óta a játékoskeretével szenvedő Cloud9 miért nem kereste még őt meg?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!