Merész és szerencsés: 2.4 millió coint fektetett az RTTF Aurier-be

Merész és szerencsés: 2.4 millió coint fektetett az RTTF Aurier-be

Először az Ajax, most a Tottenham hozott nagy szerencsét egy játékosnak, aki nem rest hazárdírozni a Road to the Finals kártyák kapcsán. Most az angol együttes jobb hátvédjével szakíthat nagyot.

Elképesztő és frenetikus futballünnepet produkált a két angol futball klub szerda esti Bajnokok Ligája összecsapása. A Tottenham miután 1:0-ás előnyből várta a Manchester City elleni visszavágót, végül továbbjutott az elődöntőbe, de erre a mérkőzésre évtizedekig emlékezni fogunk. Az első 21 percben 5 gól is született, és a City 3:2-es vezetését hozta. Gyakorlatilag Sterling nyitotta a sort a 4. percben, majd Son duplázott pillanatokon, és még fel sem eszméltünk, mire 60 másodpercre rá B. Silva egyenlített, majd Sterling újabb találatot jegyzett a 21. percben. Agüero a második félidőben rátett egy lapáttal és úgy tűnt a kékek bebiztosítják a győzelmüket, de jött Llorente a hajrá előtt pár perccel és szépített. Az eredmény ezek után már nem változott, így a Tottenham idegenben szerzett góllal kiharcolta a továbbjutást.

Az Ajax mérkőzéshez hasonlóan, mikor Tagliafico kártyákba fektetett nem kevés coint játékosunk, most is hazárdírozásra adta a fejét. Akkor még nem volt tudatos a dolog, a hollandok gólja után döntött emberünk, most viszont már a mérkőzés előtt 2.4 millió coin értékben vett RTTF Aurier lapot.

Ezek a kártyák upgradet kapnak, ha egy csapat (ezáltal annak futballistája) a következő körbe jut a BL-ben. Minden egyes kör révén +1 Ratinget kap az adott lap, és Aurier esetében már az elődöntő a következő állomás. Ennek hatására nem kevéssel megugrott az ára, egy héttel ezelőtt ugyanis még bőven 250 ezer alatt meg lehetett venni, most pedig már a 300 ezres határt súrolja és még mindig növekszik. Ez pedig nem kevés bevételt hozhat emberünknek, már csak a legjobb időben kell eladni a felhalmozott Aurier kártyákat. A célja egyébként, hogy meg tudja majd venni a 10 millió felett tanyázó brazil Ronaldot.

Mi sem mutatta jobban, hogy mekkora a tét számára, mint a kommentje a mérkőzés után - persze hála istennek ezt poénnak szánta:

"A többszörös szívroham után hamarosan visszatérek a kórházból."

Szerintetek összejön neki a 10+ millió és meg tudja venni Ronaldot?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!