Szavazz az ingyen pakkokért: jövő héten indul a világbajnokság!

Szavazz az ingyen pakkokért: jövő héten indul a világbajnokság!

Jövő hét végén indul a világbajnokság, ismét lehet szavazni az ingyen pakkokért!

Már csak néhányat kell aludni és elrajtol 2019 legfontosabb és legnagyobb Hearthstone versenye, a világbajnoki döntő. Nagyon hosszú kvalifikációs sorozat után tizenhat játékos vár arra, hogy megmutassa ország-világ előtt, hogy ő a legjobb mesekártyás. Nem lesz egyszerű dolga egyik játékosnak sem, mivel a Rise of Shadows és Year of the Dragon frissítés még nagyon új, alig kilenc napja érkezett meg a kliensbe. Ha nem érdekel különösebben a VB, akkor is érdemes szavazni valamelyik kártyásra, mivel ezúttal is ingyenes pakkok üthetik a markotokat. Nézzük a részleteket!

Hogyan kell szavazni?

Elég egyszerű a voksolás menete, mivel nincs más dolgotok, mint ellátogatni erre a linkre. Egy bejelentkezés után máris kiválaszthatjátok a bajnokot, akiért érdemes szorítani, mert akár négy ingyenes Rastakhan's Rumble kártyacsomag is várhat rátok majd a VB után. Egészen április 24-ig lehet szavazni, ne maradjatok le róla! Legrosszabb esetben is garantáltan egy pakkal megjutalmaz a játék, néhány kattintást bőven megér az egész. 

Kire érdemes voksolni?

Mivel nem lehet változtatni a bajnokon utólag, adunk pár tippötletet, ami várhatóan sok pakkal jutalmaz titeket. Az abszolút favorit egyértelműen hunterace, aki a tavalyi év messze legeredményesebb játékosa volt. Major tornákat nyert sorban, azonban a legnagyobb díjazású versenyeken valahogy nem jött ki neki a lépés. Most megmutathatja a világnak, hogy nem a véletlennek köszönhető a számos tornagyőzelem. Nem szabad leírni a németeket sem, mivel Bunnyhoppor és Viper már megmutatta korábban, hogy a legélesebb helyzetekben sem inognak meg. További jó picknek tűnik Justsaiyan, aki elképesztően konzisztens teljesítményt nyújt az elmúlt versenyeken, ezúttal is nagy esélyesként indul. Ott van még a mezőnyben Roger, akit ugyan megbüntetett a Blizzard wintradingért, ettől függetlenül nagyon jó játékos és nem véletlen nyerte meg a HCT Winter Championshipet.

Az összes paklit és lineupot végignézhetitek, ha killinallday Nomi Priestes (!!) listájára kattintotok!

A közvetítés április 25-én hajnali 4 órakor kezdődik a hivatalos Blizzard Hearthstone csatornán. Nézzétek a meccseket és szurkoljatok kedvenceteknek az 1 millió dolláros összdíjazású világbajnoki döntőben!

Ti kire szavaztatok?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Galéria

Kövess Minket!