Hirdetés

10 legnépszerűbb lap a Rise of Shadows-ból a Standard formátumban

Kilenc napja jött ki a Rise of Shadows és néhány lap azonnal befurakodott a legnépszerűbb deckekbe.

Hirdetés

Az egyszerű játékosok, a félprofik tömegei és a legmagasabb szinten játszó kártyások is várták, hogy megérkezzen a rotáció és megjelenjen az új kiegészítő. Végül április 9-én élesedett a patch és teljesen átalakult a Standard formátum. Nézzük meg a Rise of Shadows lapjaiból melyik a tíz legnépszerűbb a Standard rankeden!

10. Blessing of the Ancients

Népszerűség: összes pakli 12,6 százalékában szerepel

Drágább, mint a Mark of the Lotus, de két lapot kapunk egy helyért cserében. A Token Druid piszkosul erős és kell bele a buff, ebben meg nagyon jól teljesít a Blessing of the Ancients.

9. Dreamway Guardians

Népszerűség: összes pakli 12,7 százalékában szerepel

Még egy Token Druid lap, ezúttal nem buff, hanem lényidézés képében. A Lifesteal nem sokat számít az első körökben, de az 1/2-es lényekkel gyorsan megszerezhetjük a boardot.

8. Waggle Pick

Népszerűség: összes pakli 13,1 százalékában szerepel

Senki sem gondolta előzetesen, hogy a Waggle Pick ennyire meghatározó lehet. Mivel a Raiding Party túl erős és a Shadow Blade rotált, értelemszerű volt, hogy kell valami fegyver a Tempo Rogue-ba. Az már csak hab a tortán, hogy a Lackey-kkel és Leeroy Jenkins-szel is jól működik a Deathrattle effekt.

7. Blastmaster Boom

Népszerűség: összes pakli 13,2 százalékában szerepel

A Bomb Warrior üstökösként szárnyalt az első napokban és hiába veszített azóta erejéből, még mindig az egyik legnépszerűbb típus a Standard "metában". Blastmaster Boom kihagyhatatlan ebből a változatból és ez jól is van így.

6. EVIL Cable Rat

Népszerűség: összes pakli 13,2 százalékában szerepel

Tempo Rogue-ban, Token Druidban, sőt még Zoo Lockban is próbálgatják a patkányt, ami önmagában nagyon gyenge, de a Lackey miatt bőven megéri belepakolni a deckekbe.

A top 5 legnépszerűbb lappal a következő oldalon folytatjuk!

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • BENCje 1 éve
  És tényleg
  0 0 Válasz
 • JamesBond 1 éve
  szupi
  0 0 Válasz
 • NorbiiPapa 1 éve
  Sose láttam Vargothot! Nem tudom miért!
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?