Így fest jelenleg a közönség kedvence: a Little Demon Tristana

Így fest jelenleg a közönség kedvence: a Little Demon Tristana

League of Legends - Most már a játékon belül is láthatjuk az új Tristana skint, amit a közösség szavazott meg!

Körülbelül egy hónappal ezelőtt hallhattunk utoljára Little Demon Tristana-ról, ami a Riot egyik első próbálkozása volt arra, hogy bevonja a közösséget egy skin elkészítésébe. Három jelöltből választották ki a rajongók végül a Little Demont, a Riot pedig el is kezdett serényen dolgozni rajta.

Mostanára már szinte tökéletes splash artot és játékon belüli "Poly szobrot" is kapott.

Innentől pedig elkezdhettek dolgozni az animációkon és a spellek kinézetén a fejlesztők. Nézzük is meg először, hogy hogyan fest a Little Demon a tervezőasztalon:

A készítő itt elárulta nekünk azt is, hogy ő dolgozott a Little Devil Teemo-n is, ami ezúttal nagyon kapóra jött, hisz ahelyett, hogy egy új farkat kellett volna csinálnia Tristnek, egyszerűen felhasználta azt, amit Teemohoz készített egy-két változtatással.

A későbbiekben Tristana már életre is kelt, ezután pedig jöhettek a spellek:

A démonok általában rendelkeznek szárnnyal ez pedig Tristananál sincs másképp, csakhogy a W-jénél erre komoly hangsúlyt szerettek volna fektetni. Később viszont rájöttek, hogy nem csak ezek a bizonyos szárnyak fontosak, hanem az is, hogy a karakter rettenthetetlen legyen és szó szerint fejjel ugorjon a harcba:

Ezenfelül természetesen a hangokon is alakítani kellett, amihez ismét a Little Devil Teemo-t hívták segítségül. Az ott felvett nyers lélegzeteket és sikításokat alakították át néhány állati hanggal. Ezeket sajnos nálunk nem tudjátok meghallgatni, de az eredeti poszt közepén megtalálhatóak a vérfagyasztó hangok.

Végül, de nem utolsósorban pedig nézzük meg teljes pompájában a Little Demon Tristana-t, ami még sokat változhat a jövőben, ráadásul még a recall animáció sincs készen:

A jövőben persze még rengeteg dolga lesz a grafikusoknak és a fejlesztőknek egyaránt, hisz az előbb említett recall mellett, a hangokon, a splash arton és a játék fájlokon is alakítani kell egy kicsit. Ezért még egy hasonló poszt biztosan várható lesz majd a Riottól, addig is viszont megcsodálhatjátok Tristana béta verziós Splash Artját is:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!