Hirdetés

Legyen Tiéd a Cw Shadow Dagger Field Tested!

CS:GO - Újabb nyereményjátékkal érkezünk az oldalon regisztráltak és újonnan regisztrálók számára!

Hirdetés

Ha esetleg még nem hallottál volna róla, az Esport1 oldala megújult, mostantól már regisztrálni is lehet. A regisztrációval pedig kommentelhetsz cikkek alá, reagálhatsz rájuk, küldetéseket teljesíthetsz pontokért, melyeket később különféle nyereményekre válthatsz be. Mi pedig szeretnénk a saját magunk módján megköszönni a regisztrációkat, mégpedig egy nyereményjáték képében!

Ehhez nincs más dolgod, mint regisztrálni az oldalra a GoodID applikáción keresztül. Hogy ezt miként tudod megtenni, arról az alábbi cikkünkben olvashatsz, de eléggé egyértelmű a folyamat, bizonyára más oldalakon is találkoztál már vele. Ha az alábbi képre kattintasz, minden tudnivalót megkapsz, illetve rögtön a cikk elején találsz egy hasonló gombot, ami azonnal a regisztrációs felületre visz. Fontos, hogy a GoodID-val regisztrálj, a nyereményjátékban ugyanis csak ezzel vehetsz részt.
És hogy mi a teendőd a regisztrációt követően? Ha még nem lennél tagja csoportunknak, először jelentkezz, majd a tagságod elfogadását követően, nincs más dolgod, mint az elkészített profilod linkjét betenni kommentben a közleményben is kijelölt poszt alá. A posztot ide kattintva is elérheted.

Tehát: 

 1. Lépj be a Magyar CS:GO Közösség csoportba
 2. Regisztrálj oldalunkra GoodID-val
 3. Helyezd el profilod linkjét az alábbi bejegyzés alá
 4. Várj, hátha melléd áll a szerencse

A sorsolás pedig 04.23-án lesz este 20:00-kor, szintén a nyereményjátékot tartalmazó posztban! Sok sikert kívánunk mindenkinek!

TEDD PRÓBÁRA A SZERENCSÉD! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 


Hirdetés
2 db hozzászólás
 • Kelo 1 éve
  Király
  0 0 Válasz
 • Kohi 1 éve
  Adom
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?