Csapat kerestetik! - Az öt legjobb szabadúszó, akik együtt világverőek lennének

Csapat kerestetik! - Az öt legjobb szabadúszó, akik együtt világverőek lennének

Az öt legerősebb inaktív játékos, akiket jó lenne újra látni.

Számtalan játékos csapat nélkül, inaktív státuszban, a profi mezőnytől távol nézi ahogy az Astralis ki tudja már hányadik győzelme felé hajt, vagy ahogy a Liquid a sokadik döntőjére készül, amit most már nem kéne elveszíteni. Forgatások mindig is voltak és mindig lesznek is, amiknek akaratlanul is áldozatául eshet néhány olyan játékos, aki egyébként nagy dolgokra lenne képes. A dexerto összeállítása alapján hoztam el nektek azt az öt játékost, akik már jó ideje inaktívak, igaz némi változtatást eszközöltem a felhozatalban.

Miikka "suNny" Kemppi

Legtöbben nyilván a mousesports kötelékéből ismerhetitek suNny-t, pedig már korábban az ENCE-nél vagy a PENTA Sports csapatánál eltöltött idejében is bizonyította tehetségét. Elképesztő teljesítményt tud nyújtani a meccseken, ráadásul szinte ingadozások nélkül. Nem egyszer volt már rá példa, hogy az egész mouz az ő hátára kapaszkodott fel. Az új mousesports felállás létrejöttével azonban nem jutott hely számára és azóta is inaktív státuszban van a csapatnál, ahol források szerint ősszel jár le a szerződése. Meg lennék lepődve ha egy csapat sem vinné el őt még a StarLadder Major előtt.
Robin "flusha" Rönnquist

Señor Vac a svéd CS-ben eltöltött közel hét éve után új vizekre evezett, és miután a fnatic a FACEIT Major során,  történelemben először nem jutott be a legjobb 8 közé elhagyta a csapatot. Flusha meg sem állt a világ másik feléig, Amerikában talált új csapatot magának. Több mint fél évet töltött a Cloud9 színeiben, majd saját elhatározása alapján, egy időre visszavonult az aktív versenyzéstől. A fnatic csapatát korábban már három éven át irányította, így elég kézenfekvő megoldás lenne számára a FaZe Clan, de a BLAST Pro Series Miami megnyerése valószínűleg mindent felforgatott a csapatnál.
Owen "smooya" Butterfield

Smooya kilépése a BIG-ből számomra az egyik legnagyobb meglepetés volt tavaly. Persze az eredmények nem úgy alakultak a csapatnál, ahogy azt a legtöbben várták, de a fiatal AWP-s távozása mindenki meglepett. Ráadásul smooya önszántából vonult vissza kicsit. A BIG óta csak pletykák keringenek körülötte, igazán komoly érdeklődét senki sem mutatott iránta, pedig ha valakinek sikerül kordában tartania meglehetősen kirívó személyiségét (mint ahogy azt kellett anno s1mple esetében is), akkor könnyedén a világ egyik legjobb AWP-s játékosával gazdagodhatna bármelyik csapat.
Fabien "kioShiMa" Fiey

KioShiMa valahogy minden csapatnál a forgatások középpontjában van. Kezdve a "kio was the problem" sztoritól, egészen a legutóbbi csapatáig, a Cloud9-ig. Az amerikaiknál végre úgy tűnt, hogy kellően be tudott illeszkedni és a teljesítményével sem volt gond. Csapattársa, RUSH azzal indokolta távozását, hogy egyszerűen más stílusban akart játszani, mint a többiek.
Abay "Hobbit" Khasenov

Végül pedig egy egész új hír, hiszen pár napja közölte a HellRaisers, hogy Hobbit átigazolási listára került a csapatnál. Bondik távozása után szerintem Hobbit volt a legjobb döntés, amit hozhattak, de most mégis úgy néz ki, hogy nem találta meg helyét a kazah játékos. A Gambit csapatával Major győztes Hobbit pedig ugyancsak stabilan képes tartani a saját játékát, amit kár lenne veszni hagyni. Őszintén remélem, hogy mihamarabb új csapatban láthatom majd őt is.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!