Hirdetés

Elképesztő siker CheeseHeadtől: Las Vegas a következő állomás!

Óriási formában van CheeseHead, aki most egy Masters Tour selejtezőt húzott be!

Hirdetés

A Blizzard teljesen átalakította a kompetitív Hearthstone rendszerét és különböző szinteket határozott meg. A félprofik számára elérhető versenyek jelenleg a Masters Tour selejtezők, amik közül egyet CheeseHeadnek, a One Piece eSports játékosának sikerült behúznia. A történelmi magyar sikert teljesen megérdemelte CheeseHead, aki januárban kvalifikálta magát a Wild Openre, majd megnyerte az MNEB alapszakaszát és most megváltotta a jegyét Las Vegas-ba!

A selejtezők már az új versenyformátumban zajlanak, ezért mindenkinek érdemes megnézni CheeseHead deckjeit, aki komolyabban szeretne foglalkozni a mesekártyázással. A Conjurer's Mage a rengeteg sárkányra és a Summon lapokra épít, amik mellé néhány hasznos tech kártya is befér, mint a Mossy Horror, vagy a Mind Control Tech. Ez a három pakli meghozta a sikert CheeseHeadnek, aki "viszonylag simán" jutott el újra a top 8-ba, immár negyedik alkalommal és most nem tudták megállítani 2019 legjobb magyar játékosát.

Először a szintén magyar MondoCon győztes VeeV-et nullázta le, majd Gjrstad és KcalbLegna is letette a fegyvert CheeseHead előtt. Ezzel a fantasztikus tornagyőzelemmel első magyarként kvalifikálta magát CheeseHead a las vegas-i döntőbe, ahol 250000 dolláros összdíjazásért küzdenek meg a selejtezőből bejutott és meghívott kártyások.

A három napos vegas-i torna június 14-én kezdődik, egy magyarért már biztosan szoríthatunk! Ha szeretnétek még többet megtudni a One Piece eSports játékosáról, akkor kövessétek őt Facebookon, Twitchen és TwitterenGratulálunk az összes magyar Hearthstone-os nevében CheeseHeadnek, reméljük Vegas-ban is hasonlóan jó eredményre számíthatunk tőle!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
4 db hozzászólás
 • nagyonjo33 1 éve
  Szerintem sokkal jobb lett ez a rendszer hogy csak egy classból kell decket vinni.
  0 0 Válasz
  • Loemifar 1 éve nagyonjo33
   Az úgy nem unalmas?
   0 0 Válasz
   • nagyonjo33 1 éve Loemifar
    Nem, szerintem sokkal érdekesebb egy classnak/decknek úgymond a mesterévé válni. Megtuanulni mik a gyengeségei erőségei. Mivel ki lehet belőle cserélni kártyákat igy a másik két deckben be tudod foltozni a hibáit. Legalább olyan érdekes kitalálni hogy mi azaz 5 lap amit kiszedjek és mi az az 5 lap amit betegyek mintha egy új decket épiteni egy másik classban. Nem beszélve arról hogy egy versenyen elindulva nem 3 (vagy 4) 10-20 ezer dustos decket összeteni különböző classokból hogy valami sikert is elérj, hanem elég csak egyet. Ezért ez rendszer sokkal amatőr barátabb, jobban bevonhatja a versenyezni vágyókat.
    0 0 Válasz
 • Bejja 1 éve
  Gratulálok
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?