Melyik prémium tankokat éri megvenni az évközepi leárazások alatt?

Melyik prémium tankokat éri megvenni az évközepi leárazások alatt?

Mától kezdődően 30%-os kedvezménnyel vásárolhatok prémium tankokat a következő tíz napban.

Az évközepi leárazásokkal 30%-os kedvezménnyel juthatunk hozzá durván harminc különböző prémium harckocsihoz. Az ajánlat mától kezdődően egészen április 29-e reggel 7:00 óráig tart, de sajnos csak a Premium Shopra vonatkozik, tehát mindenképp valódi pénzt kell rájuk költeni. A kérdés már csak az, hogy melyiket éri megvenni közülük?

A messziről kerüld őket kategória

Ide olyan tankok tartoznak, amik kialakításuk, főfegyverzetük vagy egyéb karakterisztikájuk miatt felejtősek. A teljes lista úgy néz ki, hogy 112, 59-Patton, AMX CDC, AMX Cda, FCM 50t, M46 Patton KR, Mauerbrecher, Panzer 58 Mutz, T34 és STA-2.

Ha okos vagy, nem veszed meg kategória

Ide olyan egységeket soroltunk, amikhez a toborzó programmal bárki ingyen megszerezhet. Ide tartozik a Liberté, a Jagdtiger 8.8, a Panther 8.8, a T92 és az FV4202.

Nem rosszak, de van náluk jobb

Ha ezeket választod, akkor talán nem lősz nagyon mellé, de lehet, hogy megbánod, hogy az IS-6 helyett nem a Defendert vs a Primo Victoria nem a Lansen C-t vetted meg. Ide sorolható még az M4A1 Revalorisé, a SuperPershing, a T26E5, a T-54 mod. 1 és az STG.

Az abszolút ajánlottak

Szinte kizárt, hogy csalódnál a Löwe, az Strv S1 és a WZ-120-1G FT prémium egységekben. Mindegyik különösen magas átütési értékekkel rendelkezik, következésképp farmolásra ideális választásnak bizonyulnak.

Neked melyik a kedvenc prémium tankod a most akciósok közül? Van olyan része a listánknak, amivel nem értesz egyet?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.