Bejutottak a Playoffba, de végül az első körben kiestek rchlék és nylonék is a CPHG-n

Bejutottak a Playoffba, de végül az első körben kiestek rchlék és nylonék is a CPHG-n

Túl nehéz párosítást kaptak rchl-k, könnyen lehet, hogy a verseny leendő győztesével találkoztak már az első körben.

A CPHG-k történelmében rengeteg magyar csapatot láthattunk az indulók között szinte minden évben. Ezúttal a férfi versenyre magyar csapat nem jutott be, szinte csak dánokkal volt teletömve az igen sűrű mezőny. A női versenyen viszont már teljesen más volt a helyzet, hiszen nem csak egy, hanem rögtön három játékos is bejutott a legjobbak közé. A tét összesen 190 ezer dán korona volt, átszámítva körülbelül 8 millió forint, míg az első helyezett ebből 150 ezret, tehát 6,3 millió forintot vihet majd haza. Nylon és Smuci rögtön az elején búcsúzott, míg rchl-éknek várniuk kellett egy plusz napot, de az már előre sejthető volt, hogy az egyik legjobb női csapat, név szerint a CLG Red ellen nagyon keményen kell küzdeni majd.

Sajnos a győzelem nem jött össze és sima 2-0-ával búcsúztatták őket, így Smuciékkal együtt a 9-16. helyen zártak. Több meccset tehát nem játszanak már Koppenhágában ezen a versenyen, de azért jó látni, hogy statisztikailag szinte mindig hazánk lányai voltak a legjobbak a saját csapatukban. Trainen például még egy ilyen clutch is belefért rchl-től:

Ha még így is kíváncsiak vagytok, hogy ki nyeri meg a CPHG női tornáját, az alábbi streamen követhetitek az eseményeket:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!