Hirdetés

Jaina is felült a Varázsszőnyegre: high Legend Zoo Mage bemutató

Loemifar | 19/04/20 12:40
Cikk mentése

Egy nagyon gyors off-meta decket mutatunk nektek, amivel akár a top Legend is elérhető!

Hirdetés

Formálódik a meta, de még mindig teljesen véletlenszerű, hogy melyik deckkel lehet nagyot szakítani. Felkeine úgy döntött, hogy előveszi a Mage-et és összedob hozzá egy Aggro változatot. Nem a Murlocokra esett a választása, hanem egy klasszikusabb Zoo irányba vitte el a paklit. A Zoo Warlock után jöhet egy újabb Zoo deck, ami meghódíthatja a metát? Ennyire azért ne szaladjunk előre, jöjjön a Zoo Mage!

Felkeine's Legend #99 Zoo Mage

Kód: AAECAf0EAvIB7vYCDtMB4QflB8XsAs7vAu73Avb9Avr+AoyAA82JA7SRA+eVA4OWA7WfAwA=

A stílus örök, csak a lapok mások. Ez is lehetne a mottója a Zoo Mage-nek, ami rengeteget merít a Murloc változatból, de kikacsint értelemszerűen a Zoo Warlockra és az Aggro Paladinra is. Olcsó lények, laphúzás és valami csavar. Nagyjából így épül fel a Zoo Mage, amiben olyan lapok játsszák a főszerepet, mint a Book of Specters, ami nem csak után tölti a kezünk a végjátékban, de rögtön az első körökben megpörgethető a deck, így a Mountain Giantek olcsón kikerülhetnek a boardra, amit a jelenlegi metában alig-alig tud megoldani egy két ellenfél. Természetesen itt is a Sea Giantek kötelezőek, ahogy a Magic Carpet is, ami akkora értéket generál rögtön az asztalra kerüléstől, hogy bőven megéri akár üresben is kitenni curve-ön, vagy coinolni minél hamarabb.

Az EVIL Cable Rat egyre népszerűbb a Standardban, már 13 százalék feletti előfordulási gyakorisággal rendelkezik az összes Rank 5 és Legend közötti pakliban, ami teljesen érthető, mivel a Lackey-kre szükség van. Túl jók ezek az egy manás lények, sokkal jobbak, mint a Spare Partok voltak a GvG idején. A Stargazer Luna a paklinkból húz nekünk akár több lapot is, a Witch's Cauldron, a Messenger Raven és a Ravencaller véletlenszerű lapokkal duzzasztja fel a kezünk. Számos laphúzás megjelenik, de egy Control Warrior ellen így sincs sok esély, hiába a sok olcsó minion, amivel a takarítások után újra eláraszthatjuk az asztalt.

Még úgy is off-meta deckről beszélhetünk, hogy a valódi meta még mindig nem létezik igazán. Csak azok próbálkozzanak vele, akik unják, vagy nem bíznak a sokkal stabilabb és erősebb Zoo Warlockban. Ami a Mage malmára hajthatja a vizet, az a gyorsan kipakolható Mountain Giantek és az óriásokra elsüthető Conjurer's Calling, ami brutálisan erős boardot generál egy mozdulattal.

Nektek hogy tetszik a Zoo Mage? Tesztek vele egy próbát?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?