Jaina is felült a Varázsszőnyegre: high Legend Zoo Mage bemutató

Jaina is felült a Varázsszőnyegre: high Legend Zoo Mage bemutató

Egy nagyon gyors off-meta decket mutatunk nektek, amivel akár a top Legend is elérhető!

Formálódik a meta, de még mindig teljesen véletlenszerű, hogy melyik deckkel lehet nagyot szakítani. Felkeine úgy döntött, hogy előveszi a Mage-et és összedob hozzá egy Aggro változatot. Nem a Murlocokra esett a választása, hanem egy klasszikusabb Zoo irányba vitte el a paklit. A Zoo Warlock után jöhet egy újabb Zoo deck, ami meghódíthatja a metát? Ennyire azért ne szaladjunk előre, jöjjön a Zoo Mage!

Felkeine's Legend #99 Zoo Mage

Kód: AAECAf0EAvIB7vYCDtMB4QflB8XsAs7vAu73Avb9Avr+AoyAA82JA7SRA+eVA4OWA7WfAwA=

A stílus örök, csak a lapok mások. Ez is lehetne a mottója a Zoo Mage-nek, ami rengeteget merít a Murloc változatból, de kikacsint értelemszerűen a Zoo Warlockra és az Aggro Paladinra is. Olcsó lények, laphúzás és valami csavar. Nagyjából így épül fel a Zoo Mage, amiben olyan lapok játsszák a főszerepet, mint a Book of Specters, ami nem csak után tölti a kezünk a végjátékban, de rögtön az első körökben megpörgethető a deck, így a Mountain Giantek olcsón kikerülhetnek a boardra, amit a jelenlegi metában alig-alig tud megoldani egy két ellenfél. Természetesen itt is a Sea Giantek kötelezőek, ahogy a Magic Carpet is, ami akkora értéket generál rögtön az asztalra kerüléstől, hogy bőven megéri akár üresben is kitenni curve-ön, vagy coinolni minél hamarabb.

Az EVIL Cable Rat egyre népszerűbb a Standardban, már 13 százalék feletti előfordulási gyakorisággal rendelkezik az összes Rank 5 és Legend közötti pakliban, ami teljesen érthető, mivel a Lackey-kre szükség van. Túl jók ezek az egy manás lények, sokkal jobbak, mint a Spare Partok voltak a GvG idején. A Stargazer Luna a paklinkból húz nekünk akár több lapot is, a Witch's Cauldron, a Messenger Raven és a Ravencaller véletlenszerű lapokkal duzzasztja fel a kezünk. Számos laphúzás megjelenik, de egy Control Warrior ellen így sincs sok esély, hiába a sok olcsó minion, amivel a takarítások után újra eláraszthatjuk az asztalt.

Még úgy is off-meta deckről beszélhetünk, hogy a valódi meta még mindig nem létezik igazán. Csak azok próbálkozzanak vele, akik unják, vagy nem bíznak a sokkal stabilabb és erősebb Zoo Warlockban. Ami a Mage malmára hajthatja a vizet, az a gyorsan kipakolható Mountain Giantek és az óriásokra elsüthető Conjurer's Calling, ami brutálisan erős boardot generál egy mozdulattal.

Nektek hogy tetszik a Zoo Mage? Tesztek vele egy próbát?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!