Törj ki a szürke hétköznapokból a Tank Twisted Fate segítségével

Törj ki a szürke hétköznapokból a Tank Twisted Fate segítségével

League of Legends - Ha már unod az átlagost, pörgesd fel a hétvégéd valami szokatlannal!

Ha már unod a mindenhol csak tryhardoló nokedliket, vagy azokat akik mindenért sírnak, csak némítsd ki őket és csapd ki ezt a Twisted Fate verziót! Hidd el, garantáltan fel fogja dobni a napod!

Hogyan kell játszani?

  • Képességek priorizálása: R > Q > W > E
  • Idézői képességek: Flash, Ignite
  • Kezdő tárgyak: Corrupting Potion
  • Legfontosabb tárgyak: Rod of Ages, Sorcerer's Shoes, Lichbane, Zhonya's Hourglass, Rabadon's Deathcap, Void Staff

Rúnák

Hogyan működik?

Fontos, hogy Twisted Fate ezzel a felállással, nos elég defenzív játékstílust képvisel. Erről árulkodnak a rúnák is. A játék korai szakaszában ezáltal ne akarjunk hősködni, fókuszáljunk a minionokra és arra, hogy minél hamarabb elérjük a hőn áhított 6-os szintet. A kártyákat javasolt csak vészhelyzet esetén használni egy gank esetén mondjuk menekülésre. Természetesen alaptámadásokkal javasolt piszkálgatni az ellenfelünket, hogy ne kanászosodjon el, de a fő prioritás maradjon a minion hullámokon. A Grasp of the Undying pedig segíteni fog abban, hogy extra sebzésünk legyen, még abban az esetben is, ha épp nincs a kezünkben aktív kártya.

Twisted Fate az arany kártyájának köszönhetően bármikor játszhat "szobrosat" az ellenfelével, amit egy a buildben is látható Rod of Agesnek köszönhetően még többet fogunk tudni használni, legalábbis mana szempontjából. Ezáltal könnyebben tudjuk majd segíteni csapatunkat is, a kialakult harcok során. A Grasp of the Undying bónusz sebzését kombinálva az E képességünkkel még nagyobbat csaphatunk oda, ráaádásul közben egy picit még gyógyítunk is saját életerőnkön. Mondatni így az állandó gyógyulgatásnak köszönhetően több életerőből gazdálkodhatunk, vagyis nem kell defenzív tárgyakat vásárolva a sebzésünket csökkenteni, mégsem leszünk annyira könnyen elpusztíthatóak.

JÓ, JÓ, DE AKKOR MIÉRT NEM ÁLLANDÓAN EZT JÁTSSZÁK?

A kérdés jogos, a válasz egyszerű. A kevesebb sebzés miatt. A Grasp miatt ugyanis nem választhatjuk a Sorcery fa többi tagját, ami még elviselhető, mert Twisted Fate nem egy manát annyira zabáló karakter. Azonban ez egyben azt is jelenti, hogy kevesebbet is tudunk kiosztani az ellenfelekre. Lehet, hogy eleinte picit furán néznek majd rád akkor, hogy ha Twisted Fate ezen verzióját választod, de egy kisebb, jól működő relax pick mindenkinek belefér.

ÍRD MEG A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!