Nemzetközi döntőre került sor az ICL 50-ik állomásán – hazai győzelem született

Nemzetközi döntőre került sor az ICL 50-ik állomásán – hazai győzelem született

Egy külföldi csapatnak is sikerült döntőbe jutni a jubileumi ötvenedik ICL-en!

Április 18-án kezdetét vette az ICL #50, ahova 39 csapat nevezett. 4 darab nyolc fős és 1 darab hét fős csoportba osztották be a nevezetteket. A csoportkörben mindenki egyszer játszott mindenkivel egy BO1-es mérkőzést. Minden csoportból a legjobb három jutott be a rájátszásra, viszont a páratlan nevezőszám miatt, a legjobb negyedik is ott lehetett a playoffban. A versenyre cseh és szlovák csapatok is neveztek. 

Az első nap folyamán az A és a B csoportok küzdelmeit követhettük nagy figyelemmel. Az A jelű nyolcasban három csapat is azonos pontszámmal végzett, köztük végül a körkülönbség döntött. A B csoportban a gabesson által vezetett milagro veretlenül jutott tovább, második a One Piece eSport, harmadik pedig a YoungG0d lett. Pénteken a C csoporttal kezdtünk, a délután folyamán pedig egy időben a D és az E csoport küzdelmeit követhettük. Kettő veretlen csapat is volt, az egyik az Erack Esport, a másik pedig a culture. Az utolsó csoportban, csak úgy, mint az A jelűben, hármas holtverseny alakult ki.

A rájátszásban végig dominált a DeadFox-szal felálló pizdec, akik veretlenül a felső ágról jutottak be végül a nagy döntőbe. Az alsó ágon jóval szorosabb küzdelmek voltak, a need more DM és a One Piece például egy hosszabbításos mérkőzést játszott, ahol végül a One Piece tudott győzni 22-20-ra. culture is csak nyögvenyelősen menetelt előre, 19-17-re győzték le a Phoenix Reborn ötösét. Gabessonék a szlovák EXEC E-sports ellen estek ki, akik végül egészen az alsó ági elődöntőig tudtak menetelni, ahol a szintén külföldi eEriness E-BLUE csapata ellen maradtak alul. Az alsóági döntőben a TolóPeek várta őket, akik a pizdec ellen buktak el. A TolóPeek a végletekig harcolt, hogy még egyszer megmérkőzhessenek a pizdec ellen a döntőben, viszont az eEriness E-BLUE jobbnak bizonyult náluk és egy BO3-as szériában 2-0-ra győztek a magyarok ellen. A döntőben DeadFox-ék nem estek ki a jó formájukból és a BO5-ös döntőt végül simán, 3-0-ra húzták be, köszönhetően annak, hogy egy pályás előnnyel kezdtek a felsőágról való érkezés miatt. 

Az ICL mostani állomásán a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó játékos különdíjban is részesült, mely egy gamer szék volt, ezt az eEriness csapatából Robert " mangussKasper kapta.

Gratulálunk a pizdec csapatának és mindenkinek, aki részt vett ezen a jubileumi ötvenedik ICL-en. 

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!