A teremtés ereje Khadgar sárkány hadának tüzével megtámogatva

A teremtés ereje Khadgar sárkány hadának tüzével megtámogatva

A sárkányok és óriások válaszolnak az idéző hívó szavára.

A Khadgar Dragon Mage a ladderen rendkívül jól teljesít, ami az elsőre kifogyhatatlannak tűnő top lény áradatnak köszönhető, amit könnyed sárkány szinergia támogat meg. A paklit tulajdonképpen mindenkinek ajánlanánk, hiszen egy kompetitív deckről van szó, és használatába a tapasztalatlanabb kártyázók is könnyen beletanulhatnak.

Kolento's Khadgar Dragon Mage

Kód: AAECAf0ECPsGkAfsB8XzAqCAA+yJA8CYA5aaAwuKB+EHjQjO7wKJ8QLD+ALoiQPolAPnlQODlgOgmwMA

Játékstílusát tekintve arra kell ügyelned, hogy a mérkőzés korai szakaszától kezdve nyomás alatt tartsd ellenfeledet. A kezdőkézbe értelemszerűen a két és három manás discover mechanikás minionokat, esetleg fegyveres osztállyal szemben az Oozet vagy Harrison Jonest szeretnéd tudni, de a magától értetődő választásokon túl a kulcsszerepet a Book of Specters, a Conjurer's Calling és a Mountain Giant játsszák.

A Mountain Giant és Conjurer's Calling párosításon Khadgar egyértelműen dob, de nem kell megvárni, amíg minden elem a helyére kerül, ugyanis amint lehetőséged van rá, meg is kezdheted a két lap kombózását, ami akár az agresszívabb deckekkel szemben is megoldást jelenthet olyankor, ha nem sikerült volna felhúzni a Sunfury Protectort, ugyanis szép eséllyel a Grave Horror idéződik a pástra.

A pakli továbbá tele van nagy dobásokkal, mint a korai Twilight Drake, a kilenc manás lényt idéző Astromancer, illetve a potenciális 20 sebzést biztosító Khadgar és Power of Creation kombó. Végül, de nem utolsó sorban a deckben található Flamestrike nyugodtan helyettesíthető az új kiegészítő tíz manás sárkányával, Kalecgosszal, ha szükségesnek érzed.

Próbáltad már ezt a fajta Dragon Maget, esetleg játszottál már ellene? Milyen tapasztalataid vannak a paklival?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!