Vizicsacsi testvércsapatán gázoltak át tegnap bluerzorék az EU Mastersen!

Vizicsacsi testvércsapatán gázoltak át tegnap bluerzorék az EU Mastersen!

League of Legends - Először úgy tűnt nagyon egyszerű dolguk lesz, de aztán hirtelen kettesbe kapcsolt az ellenfél. 

Tegnap elkezdődött az EU Masters rájátszása bluerzorék számára is a MAD Lions csapatával. Az ellenfelük pedig a címben már említett Splyce Vipers volt, mely a LEC-ben szereplő Splyce testvércsapata. A tegnapi összecsapás azért is volt érdekes, mert ez a legutóbbi spanyol nemzeti liga döntőjének újrajátszása volt, ugyanis a Splyce szintén spanyol csapat. Ha még emlékszünk, akkor a MAD Lions és bluerzor egy erőteljes pofont kaptak, ugyanis 0-3-ra kaptak ki. 

Most pedig ismét a két csapat állta egymás útját a továbbjutáshoz, ami picit szomorú lehetett a spanyol rajongóknak, hiszen egyik csapatuk fixen kiesik. Bo3-as szériában kellett bizonyítaniuk bluerzoréknak, akik erre a találkozóra már 7-es winstreakkel érkeztek. 

Az első mérkőzés nagyon sima volt bluerzoréknak. A Splyce egy teljesen skálázódó kompozíciót rakott össze, amire a MAD Lions korai agresszióval válaszolt. Yoppa Rivenje legendás volt már ezelőtt is, most pedig egy Ireliával szemben mutathatta meg mit tud. Szegény Orome, aki egyszer már Vizicsacsi helyett is beugrott a LEC-en, nem igazán tudta lereagálni, de nem csak ő szenvedett ebben a szindrómában. A Spylce mintha nem nagyon nézte volna a pályát, vagy úgy a meccs egészét, a MAD Lions azt csinált, amit csak akart, semmire nem érkezett válasz a részükről. A Baront is a 21. percben azonnal elhozták bluerzorék és kevesebb, mint 25 perc alatt már dőlt is a Nexus.

Másodjára már nem volt ennyire egyszerű a dolog. Amilyen sima volt az első mérkőzés, annyira sokáig tartott a második. Nehézkesen indult az egész és eleinte a MAD Lions volt hátrányban. A MAD Lions szerencséjére a Splyce ezúttal is teljesen elfeledkezett a Baronról, ráadásul többször is. Ebből sikerült visszahozni az aranylemaradást és már a 25. percben bedöntötték az első inhibitort, de a meccsnek még koránt sem volt vége. A Splyce scaling csapata egyre erősebb lett, míg a MAD oldalán a Zoe mid ezúttal nem vált be annyira. Samus Vayne-nel azonban brillírozott és a hátán cipelte csapatot enyhe túlzással. Sok idő kellett, amíg végre nyertek elég időt és volt egy kellően jó csapatharc, végül majdnem 45 perc alatt, de másodjára is dőlt a Nexus, ezzel pedig 2-0-ra a MAD Lions nyert.


A következő ellenfelük pedig egy újabb LEC testvércsapat lesz, mégpedig a Misfits premier. Ha ott is tudnak nyerni egy Bo3-ban, akkor pedig már csak a döntő van hátra. Akárhogy is, a tegnapi győzelmükkel már bebiztosították az offline szereplést! A negyeddöntők ugyanis már Leicesterben lesznek, offline színpadon!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.