Tyler1 kétszer is lenyomta 1 v 1-ben az LCS tavaszi bajnokát! - videó

Tyler1 kétszer is lenyomta 1 v 1-ben az LCS tavaszi bajnokát! - videó

League of Legends - Itt nem számít, hogy az ember a VB elődöntőt is megjárta tavaly, vagy hogy LCS-t nyert tavasszal. Csakis az, amit az adott pillanatban lerak az asztalra.

Érdekes páros nézett szembe egymással a napokban. Tyler1 továbbra is minden probléma nélkül streamel és játszik, hiába érkeztek korábban panaszok vele szemben. Ezekről alább olvashattok.

Akárhogy is, az egyik utóbbi streamjén Tyler1 egy érdekes ellenféllel találta szembe magát. Ez az ellenfél nem volt más, mint Jensen. Igen az a Jensen, aki tavaly még Cloud9-os volt és az elődöntőkig jutott, illetve az, aki idén tavasszal már a Team Liquid színeiben megnyerte az LCS tavaszi szakaszát. Egy igazi világklasszis játékosról van szó, de úgy tűnik, hogy Tyler1 ettől sem nagyon rezzen be. 

Kétszer is sikerült 1 v 1 helyzetbe kerülniük, de mindkét alkalommal a sztárjátékos maradt alul, pedig orgyilkossal ment a lövészre. Hozzá kell tenni azért, hogy Jensen csapata némi hátránnyal rendelkezett, Tyler1 Vayne-je pedig elég jól állt már tárgyakkal. Mindettől függetlenül alaposan ellátta Jensen baját.

Első alkalommal egy kis BM-mel kihúzta Zedből az ulti, majd miután arra sajátjával reagált, egy Flasht követően lekövette, Jensen nem is próbált menekülni utána, inkább elfogadta sorsát. Természetesen a dicsekvés és hasonló megszokott dolgok ezúttal sem maradtak el Tyler1 részéről. Tény, hogy nem túl szép gesztus, mondjuk tőle nem is várnánk mást, de ettől függetlenül tényleg egy LCS bajnok és VB elődöntős játékost nyomott le úgy, hogy profi környezetben sosem játszott. 

Jensen azonban nem akarta ennyiben hagyni a dolgot, szerette volna visszaszerezni a becsületét. Másodjára is ráment Tyler1-re, de ezúttal is hibának bizonyult. Hiába az Edge of Night aktív és az ulti, Vayne ezen a ponton, amíg van ultija, iszonyatosan erős, a pillanatnyi láthatatlanság hatalmas fegyver a kezében, így Jensen Zedje ezúttal is alulmaradt.

A mérkőzés eddigre már javarészt véget ért, az 1 v 1 után nem is húzták tovább nagyon az időt, az ellenfél csapata feladta a meccset. Tyler1 ezt nyilvánvalóan a saját eredményének éri meg, de lehetséges, hogy a 7 1 4-es Kai'Sa lehet a "bűnös" többek közt.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!