Frontline javaslat: a kerekes járművek számának korlátozása frontonként egyre

Frontline javaslat: a kerekes járművek számának korlátozása frontonként egyre

A tüzérekhez hasonlóan a kerekes járművek számát is egyre kellene korlátozni frontonként.

A kerekes járművek jöttek, láttak és meghódították a Frontline játékmódot. A hatalmas kiterjedésű sík pályán a felderítői manőverekre tökéletesnek bizonyult a Panhard EBR 75, és persze a normál ágon lévő Lynx 6x6 sem panaszkodhat. Akár szomorú, akár nem, de a Panhard EBR 75 mégiscsak ellopta a Lynx elől a showt.

A kerék az új páncél

Hiába jobb szinte minden paraméterében a Panhard EBR 75 a Lynx 6x6-tól, mert mindkét egységre igaz, hogy a kerekeik fekete lyukként funkcionálnak, és gyakorlatilag lehetetlen megsebesíteni őket ezeken a pontokon. A probléma persze nemcsak az, hogy ezek a járgányok sokszor több sebzést fognak fel, mint egy Maus, hanem a mozgékonyságuk és a tökéletes lövegük, amik falkában rendkívül veszélyessé teszik őket.

A legtöbb egységnél nincs azzal gond, ha a frontonként több is van belőlük a csatákban, de például a tüzérség esetében még a Wargaming is felismerte annak jelentőségét, hogy számukat egyre korlátozzák frontonként, így csak idő kérdése, hogy a kerekes egységek kapcsán is ráeszméljenek, hogy valami nagyon nincs rendben velük. Félreértés ne essék, a kerekes járművek önmagukban nem legyőzhetetlenek, de a rengeteg speciális harci tartalék, a spawn pontok és a bázisok elhelyezése miatt ebben a játékmódban túl jónak számítanak.

Miért lenne ideális megoldás a számuk korlátozása?

Első körben el kell vetni annak az ötletét, hogy ezeket az egységeket gyengítsék. A Panhard EBR 75 a maga nemében egy kiváló egység, de a normál csaták világát túlzottan nem bolygatta meg, és egy általános gyengítés mindenre kiterjedne, tehát olyan játékosokat is hátrány érne, akik soha nem használták randomon kívül a kerekeseket. A Frontline módban élvezetes ezeket az egységeket használni, és amíg nincs belőlük túl sok, addig minden rendben van, hiszen olyan elemét képezik az összecsapásoknak, amikkel lehet számolni, és amik ellen eredményesen fel lehet lépni. 

Te egyetértesz azzal a javaslattal, hogy korlátozzák a számukat frontonként egyre?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.