Útjára indult a Hungarian Pro League első szezonja

Útjára indult a Hungarian Pro League első szezonja

Ismét pörögnek a mérkőzések az egyes divíziókban.

Április 7-én jelentette be a Hungarian Pro League vezetősége, hogy megnyitják a jelentkezést a Main Divízióba, pár nappal később pedig már az első szezon indulásának dátumát is közölték, mely április 20-a lett.

Azóta már az első mérkőzések is lejátszódtak az egyes divíziókban, illetve a jelentkezéséket továbbra is fogadnak az első számú divízióba, amiket a DeadFox-ot is sorai között tudó, hét tagú bizottság fog majd elbírálni.

A teljes HPL szabályzata is sok pontban változott. Akinek az elmúlt egy évben bármilyen fajta eltiltást kapott, az nem kaphat szerepet a ligában, ha pedig ezt valaki eltitkolja, de később pedig kitudódik, azt örökös eltiltással "ajándékozzák meg". Továbbá egy aktivitási rendszert is bevezettek, mely azt takarja, hogy az egyes divíziókban limitált számú mérkőzést kötelező játszani, mely szám szerint a Main és a 2-es divízióban 10-10, míg a harmadik és negyedik divízióban 5-5 mérkőzést jelent. Ezek elmulasztása büntetést vonhat maga után. Az egyes divíziók győzteseinek és további helyezettjeinek nyereményei még nem láttak napvilágot, az viszont biztos, hogy a 2-es divízióból az első 3 helyezett meghívást kap a legjobbak közé. Ezek mellett a legtöbb mérkőzést közvetítő játékosok is külön nyereményekben részesülnek a későbbiekben.

Main divízióba egyébként meghívást kapott Honvéd Akadémia csapata is, illetve a mostani ICL állomásának TOP 8 csapata is ott lehet a legjobbak között.

Ha szeretnél tehát te is honfitársaiddal közösen fejlődni, akkor nincs más dolgod, csak kattints IDEés jelentkezz a FACEIT szintednek megfelelő divízióba, további információkért pedig érdemes felkeresni a HPL weboldalát, továbbá a liga Facebook és Twitter oldalát! Ha pedig bármi kérdés merülne fel bennetek, csatlakozzatok a liga hivatalos Discord szerverére!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!