Négy pakli, amikkel verhető a Control Warrior

Négy pakli, amikkel verhető a Control Warrior

Gondot okoz elverni a Control Warriort? Ezekkel a paklikkal kimagasló győzelmi arány hozható ellene.

A Control Warrior jelenleg a játék egyik legnagyobb rákfenéje a gyors mérkőzések kedvelőinek, hiszen bár igényli a taktikus és átgondolt játékot, de többnyire egészen addig defenzív marad, amíg behozhatatlan előnyt nem szerez. Ez többnyire azt takarja, hogy megvárja, míg ellenfele kifogy az erőforrásokból, tehát a Fatigue végjátékok sem ritkák ennél az archetípusnál. 

A fenti videóban Kolento egy közel 20 perces párharcot vív, amit természetesen megnyer, de egy pörgős rankedezéshez bárki szívesebben választana inkább egy Zoolock, Mech Hunter vagy épp Tempo Rogue paklit, mint egy Control Warriort. Persze ha valami, akkor a hatékonysága elvitathatatlan. A kérdés már csak az, hogyha mégis szembejön velünk egy Control Warrior, akkor melyik paklikkal vehetjük fel a harcot a leghatékonyabban ellene?

A legjobb paklik Control Warrior ellen

A következő négy pakli több, mint 5.000 lejátszott mérkőzés alapján került kiválasztásra. A formátum természetesen Standard, a vizsgált rang öttől a legendig terjed. A feltüntetett százalékok pedig a Control Warrior elleni győzelmi arányukra utalnak.

Mech Paladin (72,5%)

Kód: AAECAZ8FBvoG2P4C8f4CoIAD+ZMDlJoDDIwB3AOvB63yArT2Avz8AuH+ApGAA8yBA76YA46aA5CaAwA=

Mech Hunter (71,2%)

Kód: AAECAR8Ey+wCgPMC4fUCoIADDZcI4vUC7/UCtPYCufgCkfsCmPsCqPsC9v0C1/4CiYADzIEDtpwDAA==

Khadgar Dragon Mage (71,1%)

Kód: AAECAf0ECPsGkAfsB8XzAqCAA+yJA8CYA5aaAwuKB+EHjQjO7wKJ8QLD+ALoiQPolAPnlQODlgOgmwMA

Resurrect Priest (60,8%)

Kód: AAECAa0GCtwB0wrXCr3zAtD+AqCAA4KUA4OUA9aZA5ObAwr4AuUE0QryDPLxAvv+ApeHA9iJA5ibA5mbAwA=

Ha kipróbáltátok valamelyik decket, akkor feltétlenül írjátok meg nekünk, hogy milyen tapasztalataitok vannak róluk általánosságban, illetve specifikusan Control Warriorokkal szemben!

Kövess Minket!