Viszlát lassú ALT+TAB, ezentúl mindenkinek! - CS:GO frissítés

A D3D9EX parancs jól bírta a strapát, így mostantól alapértelmezetté vált.

Kisebb és leginkább hibákat javító frissítés érkezett hajnalba, amibe azért egy igen fontos részlet is belefért. Jó pár update-tel ezelőtt sikerült megfejtenie a Valve-nak azt a problémát, ami miatt ősidők óta nagyon lassan és körülményesen lehetett visszamenni a játékba egy alt+tab után. Az elmúlt évtizedben ez a parancs lett szinte a leghasználtabb, legalábbis a gamerek körében biztosan, így a közösség nagy része panaszkodott is emiatt. A D3D9EX paranccsal viszont jócskán felgyorsították a billentyűkombinációt a probléma csak az volt, hogy ez az információ nem mindenkihez ért el. Ezen segít a mostani frissítés, hisz a Valve úgy döntött eleget teszteltek a beállítást, mostantól alapértelmezetté válik, de nézzük is meg a Patch Notes-ot:

Egyéb

  • Mostantól alapértelmezett a D3D9EX parancs (Ha bárki grafikai problémát észlelne keresse fel a Valve-ot az alábbi e-mail címen: CSGOTeamFeedback@valvesoftware.com
  • Ha pedig gyors segítségre vágysz, akkor a következő paranccsal kikapcsolhatod: -disable_d3d9ex
  • Kijavítottak egy hibát, ami miatt annyi flashbanget vehettünk, amennyi pénzünk volt
  • Kijavítottak egy hibát, ami miatt a lobbyba meghívott barát nem került be a party chatbe
  • Kijavítottak több hibát a fegyver shuffle-lel kapcsolatban
  • Kijavítottak egy hibát, ami miatt a kés skinnel rendelkező játékosoknak is alap kést mutatott spectate közben

Ezúttal tehát csak tényleg csak kisebb, játékélményt javító változtatások jöttek. Ettől függetlenül a parancs alapértelmezése örvendetes, ami mellett a gránát spam megszüntetése is jó húzás volt, mivel Mirage-on és Vertigon rengetegen használták ki a hibát.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!