Hirdetés

Ekko hamarosan erősödhet, de vajon kell ez neki?

Huzsi | 19/04/23 12:43
Cikk mentése

League of Legends - A fejlesztők erősíteni szeretnék Ekkot a játék korai szakaszában.

Hirdetés

Sokszor előfordul, hogy egy karakter túlzottan erős, majd legyengíítik, de ezt követően a fejlesztők szemében már túl gyenge lesz és ilyenkor szoktak adni neki egy kis löketet, majd kezdődik az egész körforgás újra.
Riot August Twitteren jelentette be, hogy komolyan gondolkozik azon, hogy adjanak Ekkonak egy kis előnyt a játék korai szakaszában, melynek segítségével könnyebben last hitelhetne bárhol, könnyebben tudná takarítani a dzsungelt is, és hát a Sheen syngery sem egy utolsó szempont. Hogy mennyi lenne ez a kis erő Ekko számára? Pontosan 3 fizikai sebzés. Ennyivel szeretnének segíteni a fiún, aki legyőzte az időt.

Ez azt jelentené, hogy a kezdetleges 55-ös sebzése 58-ra változna, és ha minden igaz, továbbra is +3-at kapna szintenként, így 18-as szinten nem 106, hanem 109 fizikai sebzéssel rendelkezne bárminemű tárgy vagy rúna nélkül a natúr statisztikát tekintve.

Riot August azonban kíváncsi a követői visszajelzéseire, szóval ha valamivel esetleg nem értetek egyet, vagy más változás lenne jobb szerintetek Ekkonak, azt az alábbi bejegyzés alatt megtehetitek!

Szerintetek kell Ekko számára bárminemű változtatás?

ÍRD MEG A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
6 db hozzászólás
 • DarthInfy 27 napja
  30+ évesen érdemes akár haverokkal fun szinten belevágni a LoL-ba?
  0 0 Válasz
  • Tito9411 27 napja DarthInfy
   Sose késő :) Ha bejön a moba stílus, akkor mindenképp érdemes kipróbálni. Rangsorolt rendszere ill. matchmaking kimondottan jónak mondható, főleg a többi kompetitív game-hez képest, gyakorlatilag nincs hozzá csalás (max scriptelni szoktak, de nagyon elenyésző a számuk), persze toxic közösség és a smurf probléma itt is előkerül, de ez minden multi velejárója. Annyit még hozzátennék, h ha elkezded, ez hosszútávú projekt, mármint akár sok száz órába telhet, mire a játékot kiismered, de tanulni/fejlődni mindig lesz mit, főleg rengeteg variációs lehetőség ill gyakori frissítések miatt.
   0 0 Válasz
  • Unskillful 27 napja DarthInfy
   Simán érdemes. Ez nem korfüggő. Én már 40 is elmúltam és 5 hónapja kezdtem játszani vele. Igaz nekem van "pár" évem Dota2-ben szóval nem volt ismeretlen a MOBA terep. Pont barátok miatt kezdtem el én is játszani és amikor velük együtt tudok játszani, akkor nagyon élvezem. Amikor solo rankedezem, akkor azért fel tudom magam húzni amikor az ellenfél már az inhibitorunkat üti, a mi dzsungelesünk meg épp a sutyerákot szedi....
   0 0 Válasz
  • DarthInfy 27 napja DarthInfy
   Köszi srácok!
   0 0 Válasz
 • Dinamitt 27 napja
  miert ne lehetne belevagni?
  0 0 Válasz
 • Balloonfire 27 napja
  Háát szerintem az a 3AD nem olyan nagy változás, egy picit segít, de nem annyira nagyon, szerintem. De nem rossz próbálkozás.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?