Hirdetés

Ekko hamarosan erősödhet, de vajon kell ez neki?

League of Legends - A fejlesztők erősíteni szeretnék Ekkot a játék korai szakaszában.

Hirdetés

Sokszor előfordul, hogy egy karakter túlzottan erős, majd legyengíítik, de ezt követően a fejlesztők szemében már túl gyenge lesz és ilyenkor szoktak adni neki egy kis löketet, majd kezdődik az egész körforgás újra.
Riot August Twitteren jelentette be, hogy komolyan gondolkozik azon, hogy adjanak Ekkonak egy kis előnyt a játék korai szakaszában, melynek segítségével könnyebben last hitelhetne bárhol, könnyebben tudná takarítani a dzsungelt is, és hát a Sheen syngery sem egy utolsó szempont. Hogy mennyi lenne ez a kis erő Ekko számára? Pontosan 3 fizikai sebzés. Ennyivel szeretnének segíteni a fiún, aki legyőzte az időt.

Ez azt jelentené, hogy a kezdetleges 55-ös sebzése 58-ra változna, és ha minden igaz, továbbra is +3-at kapna szintenként, így 18-as szinten nem 106, hanem 109 fizikai sebzéssel rendelkezne bárminemű tárgy vagy rúna nélkül a natúr statisztikát tekintve.

Riot August azonban kíváncsi a követői visszajelzéseire, szóval ha valamivel esetleg nem értetek egyet, vagy más változás lenne jobb szerintetek Ekkonak, azt az alábbi bejegyzés alatt megtehetitek!

Szerintetek kell Ekko számára bárminemű változtatás?

ÍRD MEG A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
6 db hozzászólás
  • Dinamitt 1 éve
    miert ne lehetne belevagni?
    0 0 Válasz
  • Balloonfire 1 éve
    Háát szerintem az a 3AD nem olyan nagy változás, egy picit segít, de nem annyira nagyon, szerintem. De nem rossz próbálkozás.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?