Ekko hamarosan erősödhet, de vajon kell ez neki?

Ekko hamarosan erősödhet, de vajon kell ez neki?

League of Legends - A fejlesztők erősíteni szeretnék Ekkot a játék korai szakaszában.

Sokszor előfordul, hogy egy karakter túlzottan erős, majd legyengíítik, de ezt követően a fejlesztők szemében már túl gyenge lesz és ilyenkor szoktak adni neki egy kis löketet, majd kezdődik az egész körforgás újra.
Riot August Twitteren jelentette be, hogy komolyan gondolkozik azon, hogy adjanak Ekkonak egy kis előnyt a játék korai szakaszában, melynek segítségével könnyebben last hitelhetne bárhol, könnyebben tudná takarítani a dzsungelt is, és hát a Sheen syngery sem egy utolsó szempont. Hogy mennyi lenne ez a kis erő Ekko számára? Pontosan 3 fizikai sebzés. Ennyivel szeretnének segíteni a fiún, aki legyőzte az időt.

Ez azt jelentené, hogy a kezdetleges 55-ös sebzése 58-ra változna, és ha minden igaz, továbbra is +3-at kapna szintenként, így 18-as szinten nem 106, hanem 109 fizikai sebzéssel rendelkezne bárminemű tárgy vagy rúna nélkül a natúr statisztikát tekintve.

Riot August azonban kíváncsi a követői visszajelzéseire, szóval ha valamivel esetleg nem értetek egyet, vagy más változás lenne jobb szerintetek Ekkonak, azt az alábbi bejegyzés alatt megtehetitek!

Szerintetek kell Ekko számára bárminemű változtatás?

ÍRD MEG A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.